DISC Teamtraining

De DISC teamtraining is een toegankelijk programma voor organisaties die willen werken aan de effectiviteit van hun teams. Tijdens de training leren deelnemers om hun eigen gedrag beter te begrijpen en daar waar nodig hun gedrag aan te passen. Waardoor communicatie effectiever verloopt, onderlinge verschillen gewaardeerd worden en teamprestaties verbeteren.
De deelnemers krijgen zij inzicht in hun eigen DISC profiel (kleur) en welke persoonlijkheidsstijlen er binnen het team én organisatie bestaan. Door deze profielen simpelweg te koppelen aan kleuren zijn ze praktisch en gemakkelijk toepasbaar. Ook leren zij in korte tijd DISC profielen van anderen te herkennen, waardoor zij sturing kunnen geven aan hun gedrag en communicatie zodat 'ruis' en conflicten tot de verleden tijd behoren en zij optimaal gaan samenwerken. Kortom de DISC team training kent vele toepassingen waardoor teams en individuen beter presteren en prettig gaan samenwerken.

Wat gaan we doen

Het programma bestaat uit een prettige afwisseling van theorie en praktijk. Dit afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Er wordt zowel met het de hele groep als in kleine groepen gewerkt. Door reflectieopdrachten, praktijkvoorbeelden en oefeningen leren de deelnemers zichzelf en hun collega’s beter kennen.

DISC Leiderschap training

DISC Methode

We maken gebruik van het DISC model. DISC is een toegankelijk methode om persoonlijke profielen, talenten, kwaliteiten en ontwikkeling punten in kaart te brengen. De deelnemers doen de DISC test en ontvangen na de eerste trainingsdagen een persoonlijk rapport. Hiermee hebben zij zicht op talenten en handvatten om die talenten succesvol te benutten.

Voor wie geschikt

De DISC Teamtraining is voor organisaties die willen werken aan effectiviteit, ontwikkeling en verbeterde samenwerking van hun medewerkers. De training is geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen en wordt op elke locatie in Nederland verzorgt.

Duur & prijsindicatie

1-2 dagen
150-200 euro per deelnemer
(Inclusief DISC test & persoonlijk rapport)

Resultaat van de training

Deelnemers zijn meer zelfbewust, kennen en erkennen hun eigen kwaliteiten en talenten. Ook hebben zij inzicht in het DISC model en hun eigen DISC profiel, maar ook die van hun collega's. Ze zijn in staat om succesvol samen te werken zowel met teamleden als klanten.

Zij kennen en erkennen hun eigen kracht, kwaliteiten en talenten.
Zij zijn zich bewust van hun valkuilen en gedragspatronen.
Zij zijn in staat om verantwoordelijk en open te communiceren.
Zij zijn in staat om verbinding te creëren met anderen mensen.

Contact

Wilt u meer informatie over deze training, gebruik de offerte button of bel 06 232 83 272

De DISC teamtraining biedt een toegankelijke methode om in korte tijd persoonlijke profielen in kaart te brengen en is ook te gebruiken om conflicten met collega’s te analyseren. Wanneer teamleden elkaars valkuil en allergie leren kennen ontstaat er ruimte voor onderling begrip en een prettige samenwerking.

Disc training in de provincies

Wij verzorgen de DISC training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Disc training in de steden

Wij verzorgen de DISC training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.
DISC team training

Ervaringen

Wat onze klanten vertellen over de training

Het was een erg geslaagde en leerzame workshop. Jeanette is een fijne en prettige trainster! Bedankt.
Linda van den Bogaert
Senior Adviseur Klant & Wonen
Fijne training met veel leerzame momenten. We hebben veel over elkaar geleerd, snappen nu meer over de keuzes die een ander maakt en zijn nog nooit zo verbonden geweest. Dit nemen we zeker mee voor in de toekomst!
Fanny Donders
Medewerker wonen kinder- en jongerenlocatie SEIN