+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

HAKA bedrijfsfilm

De Haka workshop is sinds jaren de meest gevraagde teambuilding workshop binnen het bedrijfsleven. Maar onze Haka workshops zijn ook uitermate geschikt voor het maken van een bedrijfsfilm, promotiefilm of energieke aftermovie van uw event.

Workshop

HAKA bedrijfsfilm maken

Haka Bedrijfsfilm

Met een Haka bedrijfsfilm brengt u uw verhaal, visie of statement op een ludieke wijze over. Wij doen dit met mooie beelden, passende muziek en uw mensen die de Haka performen als teken van kracht, verbinding, expressie en enthousiasme.

Hoe werkt het

We bespreken inhoudelijk wat u wilt bereiken met de Haka bedrijfsfilm. Daarna plannen dan een dag en locatie in. Tijdens dag starten we met de Haka workshop waar u in korte tijd de basisbeginselen van de Haka-dans leert en deze als groep gaat neerzetten. U kunt hierbij naargelang uw wensen uw eigen tekst of uitingen toepassen.

Daarna volgt onze professionele filmploeg om alle benodigde beelden te filmen. Daarna worden de opnamen gemonteerd en voorzien van geluid en muziek. Als de edit van de Haka-film gedaan is ontvangt u de proefversie om eventueel feedback leveren, deze feedback wordt dan verwerkt in de video.

haka bedrijfsfilm inzetbaar

De Haka bedrijfsfilm is inzetbaar als inspirerende aftermovie na energiek teambuilding event. Maar ook als  promotiefilm voor bedrijven of scholen. We doen dit voor voor groepen van 10 tot 150 deelnemers.

haka bedrijfsfilm op elke locatie

De Haka bedrijfsfilm is inzetbaar als inspirerende aftermovie na energiek teambuilding event. Maar ook als  promotiefilm voor bedrijven of scholen. We doen dit voor voor groepen van 10 tot 450 deelnemers.

Voor wie

  • De Haka bedrijfsfilm is voor groepen van 10 tot 75 deelnemers.
  • In de voertalen Nederlands of Engels, op elke locatie naar keuze in Nederland en België.

Duur Workhop

60-120 minuten 

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272