+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

Workshop Kernkwaliteiten in Bedrijf

Kernkwaliteiten zijn de specifieke eigenschappen die iemand kenmerken. Het zijn specifieke kwaliteiten die horen bij personen en maken tot wie ze in de kern zijn. Vaak zijn we ons niet bewust van onze eigen kernkwaliteiten en of zetten deze te veel in waardoor collega’s dat als last kunnen ervaren.

Tijdens de workshop ‘kernkwaliteiten in bedrijf’ krijgen deelnemers inzicht hun eigen kernkwaliteiten en dan van hun collega’s. Ook maken ze kennis met hun valkuil, allergie en uitdaging, zodat ze bewust worden wie ze in de basis zijn en hoe zij hun kernkwaliteiten succesvol kunnen inzetten.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over de workshop gaan we van start. Het programma bestaat uit actieve oefeningen, afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Er wordt zowel plenair als in kleine groepen gewerkt. Door middel actieve oefeningen, reflectie opdrachten en praktijkvoorbeelden leren de deelnemers zichzelf en hun collega’s beter kennen. Door het ervaringsgerichte karakter van de training zullen de aangeleerde inzichten nog lang blijven hangen.

Resultaat

De deelnemers hebben inzicht in hun eigen kernkwaliteiten, valkuilen, allergie en uitdaging. Maar ook die van hun collega’s. Zodat ruis en conflicten tot het verleden behoren en de deelnemers verbonden en succesvol met elkaar gaan samenwerken.

Voor wie

De workshop Kernkwaliteiten in bedrijf is voor teams en organisaties die in korte tijd een slag willen slaan in verbeterde samenwerking. De workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen en wordt op elke locatie in Nederland verzorgt.

Duur

2,5 tot 3 uur

Voordelen workshop

Verdieping, verbinding en teambuilding
Positieve boost en inspiratie
Korte interventie, maximaal resultaat

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Advies

Wilt u advies over welke workshop past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact

heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Edit this accordion, Only admin can see this.

Kernkwadrant

Tijdens de workshop maken we gebruik van het kernkwadrant (Daniel Ofman) zodat de deelnemers in korte tijd inzicht krijgen in hun eigen kernkwaliteiten. Daarbij komen ook hun valkuilen, allergie en uitdaging aan het licht.

Cornona-Proof

Deze workshop is Corona-proof. Lees meer […]

De Workshop kernkwaliteiten in bedrijf biedt een toegankelijke methode om te leren welke kwaliteiten deelnemers in meer of mindere mate zijn gaan inzetten. Door bewust te worden van onze kernkwaliteiten kunnen we deze meer gaan tentoonspreiden in ons dagelijks werk.

Kernkwadrant

Het kernkwadrant is een heldere en toegankelijke methode om in korte tijd persoonlijke kwaliteiten in kaart te brengen, maar ook te gebruiken om conflicten met collega’s te analyseren. Wanneer teamleden elkaars valkuil en allergie leren kennen ontstaat er ruimte voor onderling begrip en prettige samenwerking.

Kernkwaliteiten in bedrijf de provincies

Wij verzorgen workshop kernkwaliteiten in bedrijf in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Kernkwaliteiten in bedrijf in de steden

Wij verzorgen de workshop kernkwaliteiten in bedrijf in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

 

Bel direct