Leiderschap

Wij geloven dat het succes van een organisatie afhankelijk is van goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Wij ondersteunen organisaties in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van hun medewerkers. Dit doen we door middel van krachtige programma's die perfect aansluiten bij de behoeften van uw medewerkers en organisatie.

Bekijk hier ons trainingsaanbod

Leiderschaptraining Omgaan met verandering

Omgaan met verandering is een programma voor organisaties die te maken hebben met ingrijpende veranderingen. Het is verreweg de meest krachtige manier om uw medewerkers te leren omgaan met veranderingen. Maar ook verbinding, vertrouwen en team context te creëren binnen uw organisatie. Omgaan met verandering gaat over (eigen) verantwoordelijkheid, persoonlijke effectiviteit, communicatie en erkenning.

Persoonlijke effectiviteit in bedrijf

Hoe zorg jij ervoor dat jouw kwaliteiten alle ruimte krijgen? Hoe haal jij het beste uit jezelf? We kennen allemaal die belemmerende gedachten die maken dat we twijfelen over ons zelf en over ons eigen kunnen. Tijd om af te rekenen met de ‘handrem’ in jouw leven en leer vol gas te geven in lijn met jouw kwaliteiten. Durft volledig aanwezig te zijn zonder jezelf te verliezen en maak keuzes die bijdrage aan voldoening in jouw leven.

Persoonlijke effectiviteit in de zorg

Persoonlijke effectiviteit begint bij verandering durven aangaan, bewustwording en jezelf leren kennen. Wie ben jij in essentie, maar ook wat zijn jouw talenten, drijfveren en valkuilen? Ontdek hoe jij regisseur wordt van jouw leven en het beste uit jezelf naar boven haalt. Zonder jezelf daarbij te verliezen. Met de training doorbreek je patronen en ga je doelen en dromen realiseren. Je vergroot jouw zelfbewust zijn en maakt stappen in persoonlijke ontwikkeling.

Leiderschap ICT professionals

Persoonlijk leiderschap wordt als nooit tevoren meer van ICT medewerkers verwacht. Veranderingen vinden in razend tempo plaats, organisaties veranderen en van medewerkers wordt dat ook verwacht. Van hen wordt verwacht dat ze krachtig en authentiek zijn. Maar ook dat zij pro-actief te werk gaan en helder kunnen communiceren.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijke leiderschap begint bij verandering durven aangaan, bewustwording en jezelf leren kennen. Wie ben jij in essentie, maar ook wat zijn jouw talenten, drijfveren en valkuilen? Ontdek hoe jij het beste uit jezelf naar boven haalt zonder jezelf daarbij te verliezen. Met de training persoonlijke leiderschap doorbreek je patronen en ga je doelen realiseren.

Mentale weerbaarheid

Leer de training mentale weerbaarheid jouw veerkracht te versterken. Het is verreweg de meest krachtige manier om in korte tijd uw medewerkers te leren omgaan met stressvolle situaties. Het programma is gebaseerd de principes van de Japanse krijgskunst Aikido waarbij de deelnemers leren hun houding en balans in moeilijke situaties te behouden.

Contact

Wilt u meer informatie, gebruik een van de button of bel ons via 06 232 83 272

Contact

  heermevrouw

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht