Open inschrijving

Open Academy biedt open inschrijving programma's die jou ondersteunen in jouw professionele ontwikkeling.
Voordeel open inschrijving

Ons open inschrijving programma biedt vele voordelen. Jij komt met anderen deelnemers vanuit verschillende organisaties en achtergrond samen. Je leert samen met en van elkaar, waardoor er ruimte ontstaat voor jouw ontwikkeling vanuit een breed perspectief. Daarnaast creƫren onze trainers een veilige context waar ruimte is om te ontdekken, te delen, te reflecteren en te leren. We doen dit op prettige locaties om het leren zo aangenaam mogelijk te maken. Een andere omgeving nodigt eerder uit tot reflectie en aandacht voor jezelf, zonder afleiding van werk, collega's of gezin.

Hoe werkt het

Jij kiest een programma wat aansluit bij jouw leerbehoefte. Je ontvangt van ons informatie en een bevestiging van jouw inschrijving. Voor de training nemen we contact met je op om jouw leerbehoeften te bespreken. Na de training ontvang jij een certificaat van deelname.

Open inschrijving trainingen
Persoonlijke effectiviteit training

TED training

spreken, presentatie

Feedback training

communicatie training

Inspireren training

presentatie

DISC training

persoonlijk effectiviteit
Vergoeding werkgever

Voor werkgevers is het natuurlijk belangrijk dat werknemers goed geschoold zijn en voldoende opleiding hebben om hun werk goed te verrichten. Daarbij komt vanzelfsprekend ook een investering kijken, zowel in geld als in tijd. Die investering doen werkgevers graag. Vooral omdat een investering in jou als werknemer ook ten goede komt aan jouw werkgever. Daarnaast zijn deze kosten aftrekbaar voor een werkgever. Dus bespreek dit met jouw werkgever.

Contact

Wil je meer informatie, gebruik een van de buttons of bel ons via 06 232 83 272

Contact

heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht