+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

OVER DE STREEp voor BOA’s 

Over de streep voor BOA’s is een inspirerend programma voor BOA teams binnen gemeenten die een stap willen maken in bewustwording, verandering en groei. Het is een krachtige manier om collega’s beter te leren kennen, maar ook verbinding en vertrouwen te creëren binnen uw organisatie. Over de streep gaat over open en eerlijk zijn, verantwoordelijkheid, communicatie en erkenning.

Workshop

over de streep voor BOA teams

Wat Gaan we Doen

Na een korte introductie en uitleg gaan we samen aan de slag. Het programma kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Deelnemers gaan groepsgewijze delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert zodat zij elkaar beter leren kennen en daarmee verbinding creëren.

Een belangrijk onderdeel is de ‘over de streep’ oefening waarbij de deelnemers inzicht krijgen in hun eigen belevingswereld en die van hun collega’s. Aan het eind van het programma gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen.

inzetbaar

Over de streep voor BOA’s werkt bij snel groeiende teams, reorganisatie,  verandering, onveiligheid, diversiteit, inlcusie binnen teams. Maar zeker ook als teambuilding workshop ter verbetering van onderlinge samenwerking.

Thema's

Elke organisatie kent haar eigen thema’s. Om die reden bespreken we vooraf welke thema’s belangrijk zijn zodat het programma perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team en medewerkers.

Resultaat

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

Voor wie

  • BOA teams die willen werken aan verbinding, vertrouwen en prettige samenwerking. Het programma is geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen.

Duur workshop

  • Workshop (3,5 uur)
  • Programma (1 dag)

Meer Info

Voor meer informatie
bel
06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Wat is Over de streep voor BOA s

Teamtraining Over de streep voor BOA’s gaat over – cultuur verandering – reorganisatie – samenwerking – teambuilding – vertrouwen – veiligheid – collegialiteit – openheid – verbinding – inspiratie – verdieping.

Over de streep werkvorm

We gebruiken de ‘Over de streep’ werkvorm tijdens de teamtraining of workshop omdat het een veilige manier is om te delen en te ontdekken waar iedereen staat. De werk vorm biedt deelnemers enerzijds ruimte om bewust te worden van hun eigen waarheid, maar ook om te ontdekken dat zij niet de enige zijn. De over de streep werkvorm gaat over thema’s die spelen binnen een team of organisatie, maar kan ook tijdens een leiderschap training ingezet worden als middel om bewustwording te creëren.

Workshop Over de streep voor BOA's in de provincies

Wij verzorgen de workshop Over de streep voor BOA’s training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

 

Worksohp Over de streep voor BOA's in de steden

Wij verzorgen workshop Over de streep voor BOA’s in de steden training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272