Leiderschap training ICT professionals

Persoonlijk leiderschap wordt als nooit tevoren meer van ICT medewerkers verwacht. Veranderingen vinden in razend tempo plaats, organisaties veranderen en van medewerkers wordt dat ook verwacht. Van hen wordt verwacht dat ze krachtig en authentiek zijn. Dat ze pro-actief kunnen werken, maar ook helder communiceren over wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Leiderschap begint bij verandering durven aangaan, bewustwording en jezelf leren kennen. Wie ben jij in essentie, maar ook wat zijn jouw talenten, drijfveren en valkuilen? Ontdek hoe jij het beste uit jezelf naar boven haalt zonder jezelf daarbij te verliezen. Tijdens deze leiderschap training doorbreek je patronen en ga je bewust doelen realiseren. Je vergroot jouw zelfbewustzijn en maakt stappen in persoonlijke ontwikkeling.
persoonlijke effectiviteit in de zorg

Bewustwording

Daarnaast betekent leiderschap bewustwording van dat gene wat ons ongemerkt afremt om volledig ons zelf te zijn. Denk bijvoorbeeld aan onbewuste aannames, overtuigingen, en gedachten die gedragspatronen in stand kunnen houden. Door bewust te worden van deze patronen ben jij in staat om een doorbraak te creëren die jouw leven duurzaam zal veranderen.

Wat gaan we doen

Tijdens de training gaan we plenair, groepsgewijs en individueel aan het werk. De training kent een prettige afwisseling van ervaringsgerichte oefeningen, persoonlijk coaching en reflectie opdrachten. Dit doen we in een veilige groepsomvang zodat er genoeg ruimte is om te ontdekken, te delen en te reflecteren. Je gaat ontdekken wat jouw behoeften, verlangens, waarden, kernkwaliteiten en talenten zijn.

DISC Leiderschap training

Voor wie geschikt

De Persoonlijk leiderschap training ICT professionals is voor organisaties die een stap willen maken in professionele en persoonlijke ontwikkeling. De training wordt verzorgt voor groepen van 10 tot 14 personen en wordt op verschillende locaties in Nederland en België verzorgt.

Duur & investering

2 dagen

950 euro per deelnemer (exclusief catering & verblijf)

Resultaat van de training

Je bent meer zelfbewust en hebt een hoge mate van zelfvertrouwen. Je kent en erkent jouw eigen kwaliteiten en talenten en maakt bewuste keuzes in lijn met jouw diepere verlangens en persoonlijke waarden.
Je kent en erkent jouw eigen kracht, kwaliteiten en talenten.
Je bent je bewust van beperkende gedachten en kan deze stoppen.
Je bent meer bewust van jouw valkuilen en gedragspatronen.
Je bent in staat om beter om te gaan met stressvolle situaties.
Je herkent lichamelijke signalen en brengt waar nodig balans en innerlijke rust.
Je bent in staat om verantwoordelijk, open en krachtig te communiceren.
Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw eigen grenzen en beperkingen.
Je bent in staat om verbinding te creëren met anderen mensen.
Je hebt een heldere levensvisie en maakt keuzes in lijn met jouw persoonlijke waarden.

Contact

Wilt u meer informatie over deze training, gebruik de offerte button of bel 06 232 83 272

De Persoonlijk Leiderschap training ICT professionals is een krachtig bewustwording programma waar deelnemers in korte tijd een stap maken in professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijk Leiderschap training ICT professionals in de provincies

Wij verzorgen de Persoonlijk Leiderschap training ICT professionals in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Persoonlijk Leiderschap training ICT professionals in de steden

Wij verzorgen de Persoonlijk Leiderschap training ICT professionals in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

Bezoekers keken ook naar

- DISC Leiderschap training
-
LEAD Leiderschap training

Ervaringen

Wat onze klanten vertellen over de training

Een zeer interactieve training waar ruimte was om jezelf te zijn, maar ook om meer bewust te worden van wat mijn aandeel is binnen het team. Mooi om elkaar open en emotioneel te zien tijdens de oefeningen. De training is een aanzet om samen met het team verder te groeien.
Piet van der Made
Zorg medewerker Stichting Ons tweede huis
Wat een positieve ervaring was het. Een ervaring wat tot nadenken aanzette en bewustwording creëerde. Het was een start voor het aangaan van verbinding met elkaar maar ook kijken naar je zelf en de ander in het team. Bedankt daarvoor!
Miriam Krediet
Teamleider ambulante ondersteuning