TEAMDAG SAMENWERKING

Teamdagen met een thema zijn erg populair binnen organisaties. Niet zo gek want een teamdag versterkt de onderlinge banden tussen collega's enorm. Daarnaast krijgen medewerkers krijgen alle ruimte om elkaar beter te leren kennen. Koppel daar een speciaal thema aan en het wordt ook nog eens een leerzaam event.
Teamdag Samenwerking is een ludiek programma waarbij uw medewerkers gezamenlijk aan de slag gaan rond het thema 'samenwerking'. Samenwerking is belangrijk op werkvloer want het heeft een grote invloed op de kwaliteit van onderlinge werkrelaties. De teamdag samenwerking kent een prettige afwisseling van activiteiten en workshops met de focus op teambuilding en onderlinge samenwerking verbeteren.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over de teamdag gaan de deelnemers aan de slag. De dag start plenair met de hele groep, waarna de deelnemers in kleinere groepen het programma volgen. De deelnemers gaan door middel van een carrousel verschillende workshops volgen die allemaal een eigen thema hebben.

Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen de deelnemers zelf een keuze maken of zij volgen alle workshops. Onderaan deze pagina treft u een inhoudelijk overzicht van de workshops.

Welke thema's

- Wie ben ik en de ander
- Hoe werken we samen
- Hoe laat ik mijzelf zien

Voor wie

De Teamdag samenwerking is voor organisaties die op ludieke wijze willen werken aan verbeterde samenwerking binnen teams. Het programma is geschikt voor groepen van 20 tot 150 personen. We raden aan om team dag op externe locatie te laten plaatsvinden.

Contact

Wilt u meer informatie over deze training, gebruik de offerte button of bel 06 232 83 272

Teamdag samenwerking in de provincies

Wij verzorgen de teamdag samenwerking in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Teamdag samenwerking in de Steden

Wij verzorgen de teamdag samenwerking in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

Inhoud workshops
Wie ben ik en de ander?

Een laagdrempelige workshop die gaat over DISC kwaliteiten. De deelnemers krijgen inzicht in hun eigen kwaliteiten en uitdagingen. Maar ook die van hun collega's binnen het team. We maken hierbij gebruik van het DISC model zodat de deelnemers gemakkelijk inzicht kwaliteiten, drijfveren en behoeften. Op die manier ontstaat er ruimte voor onderling begrip en een prettige samenwerking.

Team context

Tijdens deze workshop ontdekken deelnemers alles over team context. Met team context bedoelen we de inhoudelijke ruimte waarbinnen teams met elkaar werken, bewegen en ontwikkelen. Naast korte theorie, afgewisseld met praktijk-voorbeelden leren de deelnemers hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan het team waar ruimte is voor veiligheid, commitment, erkenning en autonomie. Een leerzame workshop met direct toepasbare tools.

Hoe laat ik mijzelf zien?

Tijdens deze energieke expressie workshop leren de deelnemers meer over de HAKA-dans, en gaan deze als groep oefenen en uitvoeren. Ook worden zij uitgedaagd (in teams) een eigen HAKA-dans te creëren en deze tijdens een battle neer te zetten. Dat alles in een uur vol plezier, teambuilding, verbinding, leiderschap en expressie.

Afronding team dag

De teamdag samenwerking wordt afgerond met een spectaculaire HAKA-dans met de hele groep. Daarna beëindigen we de teamdag met gezellige borrel om na te praten over de dag.

Team dag Samenwerking is een ludiek programma voor organisatie die willen weken aan verbeterde communicatie en samenwerking.

teamdag communicatieteamdag samenwerking teamdag communicatie, teamdag samenwerking teamdag samenwerking