Train de trainer programma

Train de trainer is een inspirerend programma voor mensen die alle facetten van het trainersvak willen leren. Je gaat jezelf ontwikkelen tot zelfstandig trainer zodat je na dit programma in staat bent om krachtige workshops te schrijven, te faciliteren en succesvol in de markt weet te zetten. Ook krijg je een heldere visie over jouw eigen manier van trainen. Je leert werken met groepen, groepsprocessen en je gaat je verdiepen in ervaringsgericht trainen.

Wat gaan we doen

Tijdens een periode van drie maanden ga je groepsgewijs een leerproces in. Het programma is praktijkgericht en modulair opgebouwd. Naast drie intensieve trainingsweekenden ga je zowel gezamenlijk als zelfstandig werken aan jouw ontwikkeling. Daarnaast krijg je gedurende deze periode een mentor/coach/trainer die jou persoonlijk ondersteunt in jouw proces.

Programma

We creëren een leeromgeving waar ruimte is om te ontdekken en te groeien. Om dit proces te faciliteren maken we gebruik van verschillende coaching methodes en reflectie- en praktijkopdrachten. Het programma is gebaseerd op drie pijlers, Persoonlijke transformatie, Coaching- en trainersvaardigheden en Creatie en praktijkvorming.

- Persoonlijke transformatie
Je gaat werken aan jouw persoonlijke transformatie als trainer. Hierbij gaan we op zoek naar jouw (persoonlijke) drijfveren, je passie, verlangens en ambities. We gaan heldere (*SMART) doelen formuleren, we maken een groeiplan en gaan gezamenlijk werken aan jouw persoonlijke resultaat.

- Coaching- en trainersvaardigheden
Wij gaan werken aan basic coaching- en trainersvaardigheden en proces- en sturingstechnieken die nodig zijn om een krachtige context neer te zetten tijdens workshops of trainingen.

- Creatie en praktijkvorming
We gaan werken aan vormgeving en creatie van workshops. Je leert hierbij zelfstandig workshops te schrijven en te ontwikkelen. Maar ook hoe jij jouw eigen workshop succesvol in de markt kunt zetten.

Het Train de Trainer programma is een ervaringsgericht programma waardoor inzichten en aangeleerde vaardigheden van blijvend karakter zijn. Kortom een inspirerend programma voor mensen die klaar zijn voor het prachtige trainingsvak!

Resultaat

Je bent in staat om als zelfstandig trainer te werken. Je hebt geleerd om workshops vorm te geven en deze succesvol te faciliteren. Je creëert mogelijkheden en kansen om jouw workshop succesvol in de markt te zetten.

Voor wie

Het train de trainer programma is voor iedereen die kennis wil maken met het trainersvak. Maar ook voor trainers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. Het programma vraag 100% inzet met als resultaat een succesvolle carrière als zelfstandig trainer.

Duur programma

3 maanden

Meer info

Wil je meer informatie? Bel 06 232 83 272
Of klik op de button om je aan te melden.

Aanmelden

Advies

Wil je advies over het Train de Trainer programma of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact
heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Matrix Events communicatie workshops

Praktische informatie

Waar
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
Doorn
www.landgoedzonheuvel.nl

Data
Volgt (juni t/m augustus 2019)

Investering
2950 euro inclusief cursusmateriaal en catering, exclusief verblijf

Het Train de trainer programma is een krachtig leerprogramma voor mensen die alle facetten van het trainersvak willen leren. Maar ook voor trainers die op zoek zijn naar verdieping in hun vak. Lees meer over: team context, omgaan met weerstand, hoe schrijf je een verleidende workshop tekst.

Train de trainer programma in de provincies

Wij verzorgen het Train de trainer programma in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland.

Train de trainer programma in de Steden

Het train de trainer programma is te boeken in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Velp –Arnhem – Ede – Wageningen – Maastricht – Roermond – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Schagen – Medemblik – Zierikzee – Etten-Leur en vele andere steden.
Website: www.leermijtrainen.nl