+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

We connect, embrace and inspire people

Training

Mentale weerbaarheid

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo en organisaties zijn hierdoor continu in beweging. De snelheid waarmee structuurveranderingen plaatsvinden vraagt ook van de medewerkers dat zij meebewegen. Voor veel medewerkers is dit een grote opgave, immers verandering brengt onzekerheid met zich mee. Om daarmee om te leren gaan bieden wij een krachtige workshop mentale weerbaarheid.

Workshop

INSTAGRAM WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Over de training

Tijdens de training mentale weerbaarheid leren deelnemers hun weerbaarheid en veerkracht te versterken. Het is verreweg de meest krachtige manier om in korte tijd uw medewerkers te leren omgaan met stressvolle situaties. Het programma is gebaseerd de principes van de Japanse krijgskunst Aikido waarbij de deelnemers leren hun houding en balans in moeilijke situaties te behouden. Zij leren omgaan met mentale ‘krachten’ die spelen, zowel die van hen zelf als die van hun omgeving. De deelnemers krijgen een hoge mate zelfvertrouwen, zijn beter in staat om helder en rustig te blijven tijdens stressvolle situaties en leren krachtig en respectvol te communiceren.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg gaan de deelnemers direct aan de slag. Het programma kent actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. De training biedt een systematische manier om mentale en emotionele kracht op te bouwen. We maken onder andere gebruik van licht fysieke oefeningen uit de aikido krijgskunst waarbij de deelnemers inzicht krijgen in hun eigen belevingswereld, maar ook van hun omgeving. Door het ervaringsgerichte karakter van de training zullen aangeleerde vaardigheden en inzichten van duurzaam karakter zijn.

Resultaat

Succesvol en veerkrachtige medewerkers met een heldere doelstelling voor uitzonderlijke resultaten.

Voor wie

Mentale weerbaarheid is voor teams en organisaties die willen werken aan ontwikkeling van hun medewerkers. Het programma is geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen.

Duur workshop

Afhankelijk van uw doelstelling bestaan er twee programma’s
– 1 dag (programma)
– 2 dagen (leiderschap)

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272