Training persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap wordt als nooit tevoren meer van medewerkers verwacht. Veranderingen vinden in razend tempo plaats, organisaties veranderen en van hun medewerkers wordt dat ook verwacht. Van hen wordt verwacht dat ze krachtig en authentiek zijn. Dat ze zelfsturend pro-actief kunnen werken, maar ook helder communiceren over wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Persoonlijke leiderschap begint bij verandering durven aangaan, bewustwording en jezelf leren kennen. Wie ben jij in essentie, maar ook wat zijn jouw talenten, drijfveren en valkuilen? Ontdek hoe jij het beste uit jezelf naar boven haalt zonder jezelf daarbij te verliezen. Met de training persoonlijke leiderschap doorbreek je patronen en ga je doelen en dromen realiseren. Je vergroot jouw zelfbewust zijn en maakt stappen in persoonlijke ontwikkeling.

Wat gaan we doen

Persoonlijke leiderschap begint bij verandering durven aangaan, bewustwording en jezelf leren kennen. Wie ben jij in essentie, maar ook wat zijn jouw talenten, drijfveren en valkuilen? Ontdek hoe jij het beste uit jezelf naar boven haalt zonder jezelf daarbij te verliezen. Met de training persoonlijke leiderschap doorbreek je patronen en ga je doelen en dromen realiseren. Je vergroot jouw zelfbewust zijn en maakt stappen in persoonlijke ontwikkeling.

DISC Leiderschap training

persoonlijke effectiviteit in de zorg

Bewustwording

Daarnaast betekent persoonlijke leiderschap bewustwording van dat gene wat ons ongemerkt afremt om volledig ons zelf te zijn. Denk bijvoorbeeld aan onbewuste aannames, overtuigingen, en gedachten die gedragspatronen in stand kunnen houden. Door bewust te worden van deze patronen zijn we in staat om een doorbraak te creëren die jouw leven duurzaam zal veranderen.

Voor wie geschikt

De training persoonlijke leiderschap is voor organisaties en individuen die een stap willen maken in professionele en persoonlijke ontwikkeling. De training wordt verzorgt voor groepen van 10 tot 14 personen en wordt op verschillende locatie in Nederland en België verzorgt.

Duur & prijs training

2 dagen

950 euro per deelnemer (exclusief catering & verblijf)

Resultaat van de training

Je bent meer zelfbewust en hebt een hoge mate van zelfvertrouwen. Je kent en erkent jouw eigen kwaliteiten en talenten. Ook ben je regisseur van jouw leven en maakt keuzes in lijn met jouw diepere verlangens en persoonlijke waarden.

Je kent en erkent jouw eigen kracht, kwaliteiten en talenten.
Je bent je bewust van beperkende gedachten en kan deze stoppen.
Je bent meer bewust van jouw valkuilen en gedragspatronen.
Je bent in staat om beter om te gaan met stressvolle situaties.
Je herkent lichamelijke signalen en brengt waar nodig balans en innerlijke rust.
Je bent in staat om verantwoordelijk, open en krachtig te communiceren.
Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw eigen grenzen en beperkingen.
Je bent in staat om verbinding te creëren met anderen mensen.
Je hebt een heldere levensvisie en maakt keuzes in lijn met jouw persoonlijke waarden.

Contact

Wilt u meer informatie over deze training, gebruik de offerte button of bel 06 232 83 272

De training persoonlijk leiderschap is een krachtig bewustwording programma waar deelnemers in korte tijd een stap maken in persoonlijke ontwikkeling.

Training persoonlijk leiderschap in de provincies

Wij verzorgen de training persoonlijk leiderschap in de zorg in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Training persoonlijk leiderschap in de steden

Wij verzorgen de training persoonlijk leiderschap in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

Bezoekers keken ook naar

- DISC Leiderschap training
-
LEAD Leiderschap training

Ervaringen

Wat onze klanten vertellen over de training

Een zeer interactieve training waar ruimte was om jezelf te zijn, maar ook om meer bewust te worden van wat mijn aandeel is binnen het team. Mooi om elkaar open en emotioneel te zien tijdens de oefeningen. De training is een aanzet om samen met het team verder te groeien.
Piet van der Made
Zorg medewerker Stichting Ons tweede huis
Wat een positieve ervaring was het. Een ervaring wat tot nadenken aanzette en bewustwording creëerde. Het was een start voor het aangaan van verbinding met elkaar maar ook kijken naar je zelf en de ander in het team. Bedankt daarvoor!
Miriam Krediet
Teamleider ambulante ondersteuning