Persoonlijke effectiviteit in de zorg

Leiderschap in de zorg wordt als nooit tevoren meer van zorgmedewerkers verwacht. Veranderingen vinden in razend tempo plaats, organisaties veranderen en van hun medewerkers wordt dat ook verwacht. Van hen wordt verwacht dat ze krachtig en authentiek zijn. Dat ze zelfsturend pro-actief kunnen werken, maar ook helder communiceren over wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Persoonlijke effectiviteit begint bij verandering durven aangaan, bewustwording en jezelf leren kennen. Wie ben jij in essentie, maar ook wat zijn jouw talenten, drijfveren en valkuilen? Ontdek hoe jij regisseur wordt van jouw leven en het beste uit jezelf naar boven haalt. Zonder jezelf daarbij te verliezen. Met de training persoonlijke effectiviteit in de zorg doorbreek je patronen en ga je doelen en dromen realiseren. Je vergroot jouw zelfbewust zijn en maakt stappen in persoonlijke ontwikkeling.

Wat gaan we doen

Persoonlijke Effectiviteit in de zorg is een inspirerend programma. Je leert hoe je sturing kunt geven aan jouw leven. De training kent een prettige afwisseling van ervaringsgerichte oefeningen, persoonlijk coaching en reflectie opdrachten. Dit doen we in een kleine, veilige groepsomvang zodat er genoeg ruimte is om te ontdekken, te delen en te reflecteren. Je gaat ontdekken wat jouw behoeften, verlangens, waarden, kernkwaliteiten en talenten zijn.

DISC Leiderschap training

persoonlijke effectiviteit in de zorg

Bewustwording

Daarnaast betekent persoonlijke effectiviteit bewustwording van dat gene wat ons ongemerkt afremt om volledig ons zelf te zijn. Denk bijvoorbeeld aan onbewuste aannames, overtuigingen, en gedachten die gedrags-patronen in stand kunnen houden. Door bewust te worden van deze patronen zijn we in staat om een doorbraak te creëren die ons leven duurzaam zal veranderen.

Voor wie geschikt

De training persoonlijke effectiviteit in de zorg is voor zorg organisaties zorg teams én medewerkers die een stap willen maken in professionele en persoonlijke ontwikkeling. De training is geschikt voor groepen van 10 tot 14 personen en wordt op elke locaties in Nederland en België verzorgt.

Duur training

2 dagen + terugkom sessie

Resultaat van de training

Je bent meer zelfbewust en hebt een hoge mate van zelfvertrouwen. Je kent en erkent jouw eigen kwaliteiten en talenten. Ook ben je regisseur van jouw leven en maakt keuzes in lijn met jouw diepere verlangens en persoonlijke waarden.

Zij kennen en erkennen hun eigen kracht, kwaliteiten en talenten.
Zij zijn bewust van hun beperkende gedachten en kunnen deze stoppen.
Zij zijn zich bewust van hun valkuilen en gedragspatronen.
Zij zijn in staat om succesvol om te gaan met stressvolle situaties.
Zij herkennen lichamelijke signalen en brengen waar nodig balans en innerlijke rust.
Zij zijn in staat om verantwoordelijk en open te communiceren.
Zij nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen grenzen en beperkingen.
Zij zijn in staat om verbinding te creëren met anderen mensen.
Zij heldere levensvisie en maken keuzes in lijn met hun waarden.

Ervaringen

Wat onze klanten vertellen over de training

Een zeer interactieve training waar ruimte was om jezelf te zijn, maar ook om meer bewust te worden van wat mijn aandeel is binnen het team. Mooi om elkaar open en emotioneel te zien tijdens de oefeningen. De training is een aanzet om samen met het team verder te groeien.
Piet van der Made
Zorg medewerker Stichting Ons tweede huis
Wat een positieve ervaring was het. Een ervaring wat tot nadenken aanzette en bewustwording creëerde. Het was een start voor het aangaan van verbinding met elkaar maar ook kijken naar je zelf en de ander in het team. Bedankt daarvoor!
Miriam Krediet
Teamleider ambulante ondersteuning

Contact

Wilt u meer informatie over deze training, gebruik de offerte button of bel 06 232 83 272

De training persoonlijke effectiviteit in de zorg is een krachtig bewustwording programma waar deelnemers in korte tijd een stap maken in persoonlijke ontwikkeling.

Training Persoonlijke effectiviteit in de provincies

Wij verzorgen de training persoonlijke effectiviteit in de zorg in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Training Persoonlijke effectiviteit in de steden

Wij verzorgen de training persoonlijke effectiviteit in de zorg in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

Bezoekers keken ook naar

- DISC Leiderschap training
-
LEAD Leiderschap training