Workshop Mentale weerbaarheid

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo en organisaties zijn hierdoor continu in beweging. De snelheid waarmee structuurveranderingen plaatsvinden vraagt ook van de medewerkers dat zij meebewegen. Voor veel medewerkers is dit een grote opgave, immers verandering brengt onzekerheid met zich mee. Om daarmee om te leren gaan bieden wij een krachtige workshop mentale weerbaarheid.

Over de workshop

Tijdens de workshop mentale weerbaarheid leren deelnemers hun weerbaarheid en veerkracht te versterken. Het is verreweg de meest krachtige manier om in korte tijd uw medewerkers te leren omgaan met stressvolle situaties die verandering met zich meebrengt. De workshop is gebaseerd de principes van de Japanse krijgskunst Aikido waarbij de deelnemers leren hun houding en balans in moeilijke situaties te behouden. Zij leren omgaan met mentale 'krachten' die spelen, zowel die van hen zelf als die van hun omgeving. De deelnemers krijgen een hoge mate zelfvertrouwen, zijn beter in staat om helder en rustig te blijven tijdens stressvolle situaties en leren krachtig en respectvol te communiceren.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over het workshop gaan de deelnemers direct aan de slag. Het programma zit vol actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. De workshop biedt een systematische manier om mentale en emotionele kracht op te bouwen. We maken onder andere gebruik van licht fysieke oefeningen uit de aikido krijgskunst waarbij de deelnemers inzicht krijgen in hun eigen belevingswereld, maar ook van hun omgeving. Door het ervaringsgerichte karakter van het programma zullen aangeleerde vaardigheden en inzichten nog lang blijven hangen.

Resultaat

Succesvol en veerkrachtige medewerkers met een heldere doelstelling voor uitzonderlijke resultaten.

Voor wie geschikt

Workshop Mentale weerbaarheid is organisaties die willen werken aan mentale en emotionele ontwikkeling van hun medewerkers. Maar ook teams die regelmatig te maken hebben met stressvolle situaties. Het programma is geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen. Het is aan te raden om de workshop op een externe locatie plaats te laten vinden.

Duur

Afhankelijk van uw doelstelling bestaan er twee programma’s
- 1 dag (programma)
- 2 dagen (maatwerk)

Voordelen workshop

Groepsdynamiek, ervarend leren
Maatwerk rond speciale thema’s
Positieve boost, nieuwe visie en inspiratie
Korte interventie, maximaal resultaat

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel   06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Advies

Wilt u advies over welk programma past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact

heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Mentale weerbaarheid

Workshop mentale weerbaarheid

Trainer Anita Paalvast leert deelnemers omgaan met metalen krachten die spelen, zowel die van hen zelf als die van hun omgeving.

Inzetbaar

De workshop mentale weerbaarheid is inzetbaar bij reorganisatie, ingrijpende veranderingen binnen teams en organisaties.

De workshop mentale weerbaarheid gaat over reorganisatie – zelfvertrouwen – mentale weerbaarheid – verbinding – inspiratie – verdieping.

Mentale weerbaarheid in de provicies

'De workshop mentale weerbaarheid' is te boeken in de provincies: Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Limburg – Gelderland – Friesland – Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel.

Mentale weerbaarheid in de steden

De workshop mentale weerbaarheid is te boeken in de steden: Utrecht – Houten – Maarssen – Nieuwegein – Amsterdam – Amstelveen – Hilversum – Almere – Lelystad – Hoofddorp – Rotterdam – Dordrecht – Capelle aan den IJssel – Spijkenisse – Barendrecht – Den Haag – Rijswijk – Zoetermeer – Leiden – Katwijk – Gouda – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Oss – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Maastricht – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Zutphen – Amersfoort – Alkmaar – Zwolle – Alphen aan den Rijn en vele andere steden.