Zelfsturend werken voor managers

Steeds meer organisaties zien de voordelen van zelfsturend werken. Door teams te motiveren om zelfstandig te werken aan een gezamenlijk doel bereiken zij ongekende resultaten. Echter dat gaat niet vanzelf, want het vraagt nogal wat van een organisatie. De rol van het management is hierbij cruciaal. Zij dienen leiding te geven op een manier die genoeg ruimte biedt voor teams om zelfstandig te werken aan gezamenlijke doelen. Medewerkers zijn gemotiveerder, voelen zich betrokken en worden 'eigenaar' van beoogde doelen. Op die manier maken organisaties maximaal gebruik van het potentieel van hun medewerkers.

Zelfsturend werken voor managers

Tijdens Zelfsturend werkend voor managers gaan we hiermee aan de slag. U krijgt praktische tips bij het opzetten van zelfsturende teams. Ook maakt u kennis met een krachtige methode die structuur en houvast biedt bij het aansturen van zelfsturende teams.

U gaat ontdekken hoe u een zelfsturende team context kunt creëren zodat teamleden op organische wijze eigenaarschap gaan nemen voor het teamresultaat. Op die manier ontstaat er ruimte voor persoonlijke- en teamontwikkeling, en een hoge mate van verbondenheid en betrokkenheid binnen het team.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over zelfsturend werken gaan de deelnemers direct aan de slag. Het programma biedt een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk. Ook doen leerzame oefeningen en opdrachten afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Er wordt zowel met het de hele groep als zelfstandig gewerkt. Door het ervaringsgerichte karakter van het programma zullen de geleerde vaardigheden van blijvend karakter zijn.

Resultaat

Na het volgen van de workshop heeft u inzicht in de randvoorwaarden van zelfsturend werken. U bent in staat om teams te begeleiden naar zelf-organiserend of zelfsturend werken. Naast het creëren en bewaken van team context kunt u medewerkers op enthousiaste wijze motiveren, zodat zij direct de vruchten plukken van werken met een modern zelfsturend team.

Voor wie

Zelfsturend werken voor managers is voor directie, interim managers en (MT) management teams die willen werken aan effectiviteit en ontwikkeling van hun medewerkers. De workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 15 personen. Wij verzorgen de workshop op elke locatie, zowel extern als in-company in Nederland en België.

Duur workshop

6 uur (dag programma)

Voordelen worksohp

Verdieping en ontwikkeling
Praktisch, eenvoudig en direct toepasbaar
Korte interventie, maximaal resultaat

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Advies

Wilt u advies over welke workshop past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact

heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Thema’s

- Zelfsturend team opzetten
- Zelfsturende context bewaken
- Eigen- en team verantwoordelijkheid
- Coachend leidinggeven
- Doelen stellen & resultaten boeken

Workshop Zelfsturend Werken voor managers in de provicies

Wij verzorgen de Workshop zelfsturend werken voor managers in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Workshop Zelfsturend Werken voor managers in de steden

Wij verzorgen de Workshop zelfsturend werken voor managers in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.