Zelfsturend werken voor managers

Steeds meer organisaties zien de voordelen van zelfsturend werken. Door teams te motiveren om zelfstandig te werken aan een gezamenlijk doel bereiken zij ongekende resultaten. Echter dat gaat niet vanzelf, want het vraagt nogal wat van een organisatie. De rol van het management is hierbij cruciaal. Zij dienen leiding te geven op een manier die genoeg ruimte biedt voor teams om zelfstandig te werken aan gezamenlijke doelen. Medewerkers zijn gemotiveerder, voelen zich betrokken en worden 'eigenaar' van beoogde doelen. Op die manier maken organisaties maximaal gebruik van het potentieel van hun medewerkers.
Tijdens Zelfsturend werkend voor managers gaan we hiermee aan de slag. U krijgt praktische tips bij het opzetten van zelfsturende teams. Ook maakt u kennis met een krachtige methode die structuur en houvast biedt bij het aansturen van zelfsturende teams. U gaat ontdekken hoe u een zelfsturende team context kunt creëren zodat teamleden op organische wijze eigenaarschap gaan nemen voor het teamresultaat. Op die manier ontstaat er ruimte voor persoonlijke- en teamontwikkeling, en een hoge mate van verbondenheid en betrokkenheid binnen het team.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over zelfsturend werken gaan de deelnemers aan de slag. Het programma biedt een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk. Ook doen leerzame oefeningen en opdrachten afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Er wordt zowel met het de hele groep als zelfstandig gewerkt. Door het ervaringsgerichte karakter van de training zullen geleerde vaardigheden van duurzaam karakter zijn.

DISC Leiderschap training

Resultaat van de training

Na het volgen van de training heeft u inzicht in de randvoorwaarden van zelfsturend werken. U bent in staat om teams te begeleiden naar zelf-organiserend of zelfsturend werken. Naast het creëren en bewaken van team context kunt u medewerkers op enthousiaste wijze motiveren, zodat zij direct de vruchten plukken van werken met een modern zelfsturend team.

Voor wie geschikt

Zelfsturend werken voor managers is voor directie, (interim) managers en middle management en team leiders. De training is geschikt voor groepen van 5 tot 14 personen. Wij verzorgen de training op elke locatie, (in-company mogelijk) in Nederland en België.

Duur & kosten

1 dag

650 euro per deelnemer
(inclusief intake & materiaal)

Contact

Wilt u meer informatie over deze training, gebruik de offerte button of bel 06 232 83 272

De Presentatie Training is een ervaringsgericht concept wat speciaal ontwikkeld is voor het bedrijfsleven, non-profit organisaties, centrale en decentrale overheden. Maar ook voor landelijke- en gemeentelijke politieke partijen

Presentatie Training in de Provincies

Wij verzorgen de Presentatie Training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Presentatie Training in de steden

Wij verzorgen de Presentatie Training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Alkmaar – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Roosendaal – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

Bezoekers keken ook naar

- Workshop Inspirerend Presenteren

Ervaringen

Wat onze klanten vertellen over de training

Het was een erg geslaagde en leerzame training. Jeanette is een fijne en prettige trainster! Bedankt.
Linda van den Bogaert
Senior Adviseur Klant & Wonen