+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

Disc Kernkwaliteiten workshop

Kernkwaliteiten zijn de specifieke eigenschappen die iemand kenmerken. Het zijn specifieke kwaliteiten die horen bij personen en die maken tot wie ze in de kern zijn. Vaak zijn we ons niet bewust van onze kernkwaliteiten en of zetten deze te veel in waardoor collega’s deze als een last kunnen ervaren.

Workshop

DISC KERNKWALITEITEN WORKSHOP

DISC Kernkwaliteiten workshop

Tijdens de DISC Kernkwaliteiten workshop krijg jij inzicht in jouw eigen kernkwaliteiten en die van je collega’s. Ook leer je over valkuilen, allergieën en uitdagingen zodat jij meer bewust wordt van wie je in de basis bent. Maar ook hoe jij jouw kernkwaliteiten succesvol kunt inzetten.

Wat Gaan we Doen

Na een korte introductie en uitleg over de workshop gaan we aan de slag. Het programma zit vol actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Er wordt zowel met het de hele groep als individueel gewerkt. Door middel van ervaringsgerichte oefeningen, reflectieopdrachten en praktijkvoorbeelden leren jullie jezelf en en jullie collega’s beter kennen.

Resultaat

Jullie hebben inzicht gekregen in kwaliteiten, valkuilen, allergieën en ontwikkelpunten. Maar ook DISC profielen en kleuren, zodat jullie effectiever gaan samenwerken.

Voor wie

  • Voor (thuiswerk) teams en organisaties die willen werken aan verbeterde samenwerking.
  • De workshop is geschikt voor groepen van 6 tot 25 personen.
  • Wij verzorgen de workshop Online. En op elke locatie in Nederland en België in de voertalen Nederlands en Engels.

Duur workshop

  • 2-3 uur (workshop)
  • 6 uur (programma inclusief DISC test)

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272