DISC kernkwaliteiten workshop

DISC kernkwaliteiten zijn de specifieke eigenschappen die iemand kenmerken. Het zijn specifieke kwaliteiten die horen bij personen en die maken tot wie ze in de kern zijn. Vaak zijn we ons niet bewust van onze kernkwaliteiten en of zetten deze te veel in waardoor collega’s deze als een last kunnen ervaren. Tijdens de DISC Kernkwaliteiten workshop krijgen deelnemers inzicht in in hun eigen kernkwaliteiten en die van hun collega’s. Ook maken zij kennis met hun valkuilen, allergieën en uitdaging zodat ze bewust worden wie ze in basis zijn en hoe zij hun kernkwaliteiten succesvol kunnen inzetten.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over de workshop gaan de deelnemers direct aan de slag. Het programma zit vol actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Er wordt zowel met het de hele groep als in kleine groepen gewerkt. Door middel van actieve oefeningen, reflectieopdrachten en praktijkvoorbeelden leren de deelnemers zichzelf en hun collega’s beter kennen. Door het ervaringsgerichte karakter van de workshop zullen de geleerde inzichten nog lang blijven hangen.

Resultaat

De deelnemers hebben inzicht in zowel hun eigen kwaliteiten, valkuilen, allergieën en ontwikkeling en de daarbij behorende DISC kleuren, alsook die van hun collega's. Hierdoor zijn ze beter met elkaar verbonden en werken ze succesvoller samen.

Voor wie

De DISC kernkwaliteiten workshop is voor teams en organisaties die willen werken aan verbeterde samenwerking. De workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen en wordt op elke locatie in Nederland en België verzorgt, in de voertalen Nederlands en Engels.

Duur

3 uur (workshop)
6 uur (inclusief DISC test)

Voordelen workshop

Verdieping, verbinding en teambuilding
Positieve boost en inspiratie
Ervarend leren met duurzame inzichten
Korte interventie, maximaal resultaat

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Advies

Wilt u advies over welke workshop past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact
heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Tijdens de DISC kernkwaliteiten workshop maken we gebruik van het DISC model zodat de deelnemers gemakkelijk inzicht krijgen in hun eigen kwaliteiten. Maar ook welke kwaliteiten zij mogelijk onderdrukken, welke valkuilen er bestaan en wat bij hen allergie en energie opwekt.

Wanneer teamleden elkaars valkuil en allergie leren kennen ontstaat er ruimte voor onderling begrip en een prettige samenwerking. Lees ook het artikel Alles over DISC.

Bezoekers keken ook naar
- DISC Communicatie workshop
- DISC Teamtraining
- DISC Leiderschap training
- LEAD Leiderschap training

Klantervaringen

Het was een erg geslaagde en leerzame workshop. Jeanette is een fijne en prettige trainster! Bedankt.
Linda van den Bogaert
Senior Adviseur Klant & Wonen

De DISC kernkwaliteiten workshop biedt toegankelijke methode om in korte tijd persoonlijke kwaliteiten in kaart te brengen en is ook te gebruiken om conflicten met collega’s te analyseren. Wanneer teamleden elkaars valkuil en allergie leren kennen ontstaat er ruimte voor onderling begrip en een prettige samenwerking.Lees ook het artikel modellen zin of onzin.

DISC Kernkwaliteiten workshop in de Provincies

Wij verzorgen de DISC Kernkwaliteiten workshop in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

DISC Kernkwaliteiten workshop in de steden

Wij verzorgen de DISC Kernkwaliteiten workshop in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

DISC model

Disc Model

DISC kernkwaliteiten workshop