+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

introductie in het enneagram

Het Enneagram is een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel gebaseerd op negen typen. Dit krachtige, psychologische model geeft inzicht in de onderliggende strategieën van onszelf en van anderen. Het legt ons handelen uit vanuit een eigen mechanisme, voordat ons gedrag zichtbaar wordt. Ook biedt het Enneagram de mogelijkheid om te ontdekken welke gedragspatronen bij ons horen, en vanuit welk mechanisme wij functioneren. Dit alles levert een grote bijdrage aan effectieve communicatie en prettige samenwerking, zowel zakelijk als privé

Workshop

DISC KERNKWALITEITEN WORKSHOP

over de workshop

De workshop Introductie in het Enneagram geeft inzicht over het ontstaan van onze persoonlijkheid. Welke strategieën wij inzetten en hoe ons handelen de samenwerking en communicatie met anderen beïnvloedt. Het enneagram geeft diepgaande kennis over onze verschillende karakters, onbewuste drijfveren en overtuigingen. Kort gezegd het geeft inzicht in wie wij in de basis zijn.

Tijdens deze workshop maak je kennis met het enneagram en krijg je een beeld van de negen enneagram typen. Je leert op een speelse wijze je eigen Ennea-type kennen. Maar ook die van anderen waardoor er ruimte ontstaat voor meer onderling begrip en erkenning. We doen dit aan de hand van heldere uitleg, gerichte vragen en korte oefeningen. Aan de orde komt; het Enneagram model, inzicht in de Enneagram triades en de 9 Enneagram stijlen met hun kwaliteiten en communicatie vormen aan bod.

Wat Gaan we Doen

Na een korte introductie en uitleg over de workshop gaan we aan de slag. Het programma kent een prettige mix van theorie en praktijk, afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Er wordt zowel met het de hele groep als in kleine groepen gewerkt. Door middel van actieve oefeningen en praktijk voorbeelden leren de deelnemers zichzelf en anderen beter kennen. Door het ervaringsgerichte karakter van de workshop zullen de geleerde inzichten nog lang blijven hangen.

Resultaat

Na de workshop hebben deelnemers basis inzicht in het Enneagram. Weten meer over hun eigen enneagram type, alsook die van anderen in hun omgeving. Zij hebben ontdekt wie zij (en anderen) in de basis zijn, waardoor er ruimte is voor onderling begrip en prettige samenwerking.

Voor wie

  • De workshop Introductie in het Enneagram is voor teams en organisaties die kennis willen maken met het Enneagram en willen werken aan effectieve communicatie en prettige samenwerking.
  • De workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen en wordt op elke locatie in Nederland en België verzorgt.
  • We doen dit in de voertalen: Nederlands en Engels.

Duur workshop

  • 6 uur

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Introductie in het Enneagram

De workshop Introductie in het Enneagram geeft praktische inzichten in de mentale- en emotionele drijfveren van onze persoonlijkheden. Het biedt handvatten om effectiever te communiceren, beter samen te werken en vanzelfsprekend betere resultaten kan boeken.

Introductie in het Enneagram in de Provincies

Wij verzorgen de workshop Introductie in het Enneagram in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Workshop Introductie in het Enneagram in de steden

Wij verzorgen de workshop Introductie in het Enneagram in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272

Bel direct