+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

Matrix Communicatie Event

Een ludieke leerzame sessie over communicatie.

Matrix Communicatie Event

Een ludieke leerzame sessie over communicatie.

Matrix Communicatie event

Matrix Communicatie Event is speciaal voor grote groepen die op ludieke wijze meer willen leren over communicatie. Het programma gaat in op de vier verschillende communicatievoren met hun ‘eigenaardigheden’. Het is een luchtige sessie waar vooral gelachen mag worden.

Wat mag je verwachten

Tijdens het Matrix Event neemt de trainer deelnemers mee op zoek naar verschillende type mensen en hun manier van communiceren. Het event kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen.

De trainer vertelt op humoristische wijze hoe je verschillende typen kan onderscheiden en deze te herkennen. Zo leren deelnemers in korte tijd alles over hun eigen type en die van hun collega’s. Uiteindelijk zullen er vier groepen bestaan die elkaar herkennen. We ronden de sessie op muzikale wijze af zodat deelnemers met een grote smile de ruimte verlaten.

Meer info

Voor meer informatie bel ons via 06 232 83 272.
Of klik op de offerte button.

Duur Event

60 – 90 minuten

Deelnemers

Geschikt voor groepen van 50 tot 150 personen.

Locatie

Het Matrix Event wordt op elke locatie in Nederland en België verzorgt.

Het Matrix Communicatie Event is voor organisaties die op zoek zijn naar een ludieke sessie mt het thema communicatie.

Matrix Communicatie Event in de provincies

Wij verzorgen het Matrix Communicatie Event in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Matrix Communicatie Event in de steden

Wij verzorgen het Matrix Communicatie Event in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Teingemeenten – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

Inzetbaar

Het Matrix Communicatie Event is inzetbaar tijdens een thema- of bedrijfsevent.  

Meer over typen

Tijdens het Matrix Event behandelen we vier types op basis van mensgericht vs. taakgericht en introverte vs. extraverte persoonlijkheden. 

De Leider: Leiders zijn charismatisch, zelfverzekerd en nemen graag het voortouw. Ze zijn inspirerend voor anderen, nemen beslissingen met vastberadenheid en hebben een visie voor de toekomst. Leiders worden gebruikt om het belang van leiderschap, motivatie en besluitvaardigheid te illustreren.

De Analyzer: Analyzers zijn nauwkeurig, methodisch en houden van details. Ze zijn goed in het verzamelen en analyseren van gegevens, nemen beslissingen op basis van feiten en logica, en vermijden impulsieve keuzes. Analyzers worden vaak gebruikt om het belang van nauwkeurigheid, gegevensanalyse en rationaliteit te benadrukken.

De Creatieveling: Creatievelingen zijn innovatief, intuïtief en denken buiten de gebaande paden. Ze hebben een rijke verbeeldingskracht, zijn bereid risico’s te nemen en komen vaak met unieke oplossingen voor problemen. Creatievelingen worden gebruikt om het belang van creativiteit, innovatie en originaliteit te benadrukken.

De Teamspeler: Teamspelers zijn samenwerkend, empathisch en ondersteunend. Ze gedijen in groepsomgevingen, moedigen anderen aan, luisteren actief en dragen bij aan een positieve sfeer. Teamspelers worden gebruikt om het belang van samenwerking, communicatie en teamgeest te tonen.