Hackathon teambuilding sessie

Een bijzondere manier om uw mensen te motiveren is het organiseren van een 'hackathon' sessie. Een hackathon is een Amerikaans fenomeen uit de ict- en online wereld, waarbij ontwikkelaars bijeen komen om nieuwe concepten te ontwikkelen. Vaak doen zij dat in teams die gezamenlijk werken aan een nieuw idee.

Samenwerking en creativiteit

De kracht van een Hackathon zit hem in de samenwerking en creativiteit waarbij teamleden in korte tijd komen met een oplossing voor specifieke vraagstukken. Maar dit kan natuurlijk ook zijn het bedenken van nieuwe ideeën, producten, diensten en vele andere vraagstukken die leven binnen een organisatie. Door gebruik te maken van de creativiteit van uw mensen kunnen er spontaan nieuwe ideeën ontstaan die van grote waarde kunnen zijn voor uw organisatie. U vraagt immers van de deelnemers om hun eigen organisatie en cultuur, vanuit hun visie onder de loep te nemen. En daar hangt voor een groot deel het innovatieve succes van af. 

Hackathon teambuilding

Naast het innovatieve karakter van een Hackathon sessie bestaat er nog een belangrijk aspect. Uw mensen gaan op een luchtige manier samenwerken en leren elkaar op een geheel andere manier kennen. Zij ontdekken gedurende een Hackathon sessie elkaars kwaliteiten en hoe zij die succesvol kunnen inzetten om tot een nieuw idee of concept te komen. Koppel daar een wedstrijd aan en het wordt een teambuilding event die van grote waarde is voor de motivatie en onderlinge samenwerking van uw mensen.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over het programma gaan de deelnemers groepsgewijs aan de slag. Het programma is tijdsgebonden en bevat vraagstukken waarbij creativiteit en samenwerking essentieel is. Om die creativiteit tot uiting te brengen zijn er genoeg materialen aanwezig om ideeën vorm te geven. Daarnaast is er ruimte om te relaxen, eten en drinken of lekker te bewegen. Immers creativiteit komt voort uit een prettige afwisseling van actie, rust en ruimte.

De Hackathon wordt afgerond met een presentatie van de nieuwe ideeën of concepten die zijn ontstaan. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een incentive uit te reiken aan het team met het meest innovatieve idee of concept. Kortom een inspirerend teambuilding programma vol passie, creatie en innovatie, met een hoog fun gehalte.

Resultaat

Een betrokken team wat prettig samenwerkt, gebruik maakt van elkaar kwaliteiten en staat voor een gezamenlijke doelstelling.

Voor wie

Hackathon teambuilding sessie is voor (management) teams en organisaties die op een leuke creatieve manier willen werken aan verbeterde samenwerking en team ontwikkeling. Het programma is geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. Wij verzorgen de workshop op elke locatie in Nederland en België, zowel op externe locatie als in-company.

Duur programma

- 3,5 uur (Mini Hackathon)
- 6 uur (Dag programma)

Voordelen

Groepsdynamiek geeft positieve energie
Maatwerk rond speciale thema’s
Positieve boost, nieuwe visie en inspiratie
Korte interventie, maximaal resultaat

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel   06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Advies

Wilt u advies over welke workshop past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact

heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Hackathon teambuilding sessie

Hackathon teambuilding event waar in korte tijd een specifiek vraagstuk wordt aangepakt.

'De Hackathon teambuilding sessie' gaat over samenwerking – teambuilding – verbinding – inspiratie en verdieping.'

Hackathon teambuilding sessie in de provincies

Wij verzorgen de Hackathon teambuilding sessie in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Hackathon teambuilding sessie in de steden

Wij verzorgen de Hackathon teambuilding sessie in de steden: Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Limburg – Gelderland – Friesland – Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel. 'De lifeboat workshop' is te boeken in de steden: Utrecht – Houten – Maarssen – Nieuwegein – Amsterdam – Amstelveen – Hilversum – Almere – Lelystad – Hoofddorp – Rotterdam – Dordrecht – Capelle aan den IJssel – Spijkenisse – Barendrecht – Den Haag – Rijswijk – Zoetermeer – Leiden – Katwijk – Gouda – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Oss – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Maastricht – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Zutphen – Amersfoort – Alkmaar – Zwolle – Alphen aan den Rijn en vele andere steden. Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.