+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

HAckathon teambuilding sessie

Een bijzondere manier om uw mensen te motiveren is het organiseren van een ‘hackathon’ sessie. Een hackathon is een Amerikaans fenomeen uit de ict- en online wereld, waarbij ontwikkelaars bijeen komen om nieuwe concepten te ontwikkelen. Vaak doen zij dat in teams die gezamenlijk werken aan een nieuw idee.

Hackaton teambuilding sessie

event 

HAckathon teambuilding event

samenwerking en creativiteit

De kracht van een Hackathon zit hem in de samenwerking en creativiteit waarbij teamleden samen komen met een oplossing voor specifieke vraagstukken. Maar dit kan natuurlijk ook zijn het bedenken van nieuwe ideeën, producten, diensten en vele andere vraagstukken die leven binnen een organisatie. Door gebruik te maken van de creativiteit van uw mensen kunnen er spontaan nieuwe ideeën ontstaan die van grote waarde kunnen zijn voor uw organisatie. U vraagt immers van de deelnemers om hun eigen organisatie en cultuur vanuit hun visie onder de loep te nemen. En daar hangt voor een groot deel het innovatieve succes van af.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over het programma gaan de deelnemers groepsgewijs aan de slag. Het programma is tijdsgebonden en bevat vraagstukken waarbij creativiteit en samenwerking essentieel is. Om die creativiteit tot uiting te brengen zijn er genoeg materialen aanwezig om ideeën vorm te geven. Daarnaast is er ruimte om te relaxen, eten en drinken of lekker te bewegen. Immers creativiteit komt voort uit een prettige afwisseling van actie, rust en ruimte.

De Hackathon wordt afgerond met een presentatie van de nieuwe ideeën of concepten die zijn ontstaan. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een incentive uit te reiken aan het team met het meest innovatieve idee of concept.

Kortom een inspirerend teambuilding programma vol passie, creatie en innovatie, met een hoog fun gehalte.

Hackathon locatie

Wij verzorgen de sessie op elke locatie in Nederland en België, zowel op externe locatie als in-company.

Voor wie

  • Voor teams en organisaties die op een leuke creatieve manier willen samenwerken en ontwikkelen.
  • Geschikt voor groepen van
    20 tot 150 personen. 

Duur Workhop

  • 1 dag (programma)
  • 3,5 uur (mini hackathon)

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272