+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

Ons Team

Onze trainers en coaches zijn kenmerkende mensen. Wat ons bijzonder maakt is dat wij allemaal gepassioneerd zijn. U kunt ervan uitgaan dat wij authentiek, eerlijk, onbevangen en daadkrachtig te werk gaan. Wij zijn ervaren mensen met een gedegen opleiding en een persoonlijk transformatieproces achter de rug zodat onze klanten maximaal profiteren van onze kennis en ervaring. Lees meer over onze missie.

Iric van der Have

Iric van der Have

trainer - team coach

Na een intensieve coaching opleiding en een lange carrière in sales en communicatie ruilde Iric in mei 2011 zijn baan bij een uitgeverij in voor een nieuwe uitdaging. Hij startte zijn eigen trainingsbedrijf en ging mensen en organisaties begeleiden in groei en bewustwording.

Vanuit de visie dat ieder mens een zee van kwaliteiten in zich heeft maakt hij mensen bewust van hun ongekende vermogens. Iric verzorgt met veel plezier workshops, trainingen en inspiratiesessies voor teams en organisaties.

“Het is mijn passie om mensen te inspireren om vanuit persoonlijk leiderschap en op authentieke wijze te werken en te leven.”

Over Iric

Kernkwaliteiten

– Doortastend
– Invoelend
– Pragmatisch
– Onbevangen

Actief lid:
Facilitators Circle
Coaches Circle

Freek Zilvold

Freek Zilvold

trainer - facilitator

Freek Zilvold is al ruim 20 jaar betrokken bij de ontwikkeling van mensen. Na een carrière van 15 jaar als adviseur, projectleider en leidinggevende bij een internationaal ingenieursbureau koos Freek ervoor om het roer om te gooien.
Hij volgde een intensieve coaching opleiding waarna bij ging werken als development coach, trainer en consultant. Hij geniet van het contact met mensen en ondersteunt hen graag bij het behalen van zakelijke doelen en het vinden van een balans tussen werk en privé.

Over Freek

Kernkwaliteiten

– Enthousiast
– Invoelend
– Flexibel
– Betrouwbaar

NOBCO gecertificeerd

 

Nelske Thalen

Nelske Thalen

trainer - team coach

Nelske studeerde Personeel & Arbeid en Small Business Management. Al vroeg was ze bij diverse start-ups betrokken. Ze koestert de verscheidenheid in haar activiteiten o.a. als projectleider en communicatie-manager.

Nelske is een empathische trainer & coach. Ze werkt vanuit de overtuiging dat aandacht voor percepties en emoties leidt tot meer zelfkennis en grotere effectiviteit in samenwerken binnen teams.

Fun fact: haar kantoor is plantenwinkel Salie in Leiden. Deze gebruikt ze tevens als healingpraktijk.

Over Nelske

Kernkwaliteiten

– Doortastend
– Invoelend
– Pragmatisch
– Onbevangen

 

Sabine Rabbe

Sabine Rabbe

trainer - facilitator

Sabine startte in 2007 haar bedrijf waarbij zij expressie workshops, zoals clownerie, theater en cabaret, en lachworkshops verzorgde. Sinds 2011 geeft Sabine krachtige teambuilding workshops in expressie.

“Waar ik echt een kick van krijg is als ik zie waar mensen toe in staat zijn, op het moment dat zij uit hun comfortzone treden. De deelnemers in het middelpunt zetten en ze te laten stralen. Wij mensen hebben nu eenmaal aandacht en erkenning nodig, ik geef ze dat.

Over Sabine

Kernkwaliteiten

– Gepassioneerd
– Energiek
– Onbevangen
– Ontwapenend

 

Anita Paalvast

Anita Paalvast

trainer - team coach

Na een lange internationale carrière bij ABN AMRO als operational risk manager heeft Anita het roer omgegooid en is zij gaan werken als trainer, coach en consultant in veranderprocessen. Het is haar passie om mensen hun innerlijke kracht te laten ontdekken en die te leren inzetten via hun fysieke intelligentie.

Een dimensie die steeds meer aan terrein wint op gebied van gedrag- en cultuurverandering. Zij baseert zich daarbij vooral op de achterliggende principes en de lichaamswijsheid van de Japanse krijgskunst Aikido die zij al meer dan 20 jaar beoefent.

Over Anita

Kernkwaliteiten

– Pragmatisch
– Invoelend
– Flexibel
– Loyaal

 

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272