+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

team coaching in bedrijf

Het creëren van prettige samenwerking en onderling vertrouwen kan voor veel organisaties een grote uitdaging zijn. Vooral wanneer persoonlijke belangen, normen en waarden niet op elkaar aansluiten. In praktijk zien we dan ‘eilandjes’ ontstaan waarbij het benutten en versterken van elkaars kwaliteiten achterwege blijft. Vaak ontstaan er ook patronen die niet altijd zichtbaar of bespreekbaar zijn binnen een team.

Workshop

team coaching in bedrijf

team coaching in bedrijf

Tijdens een teamcoaching in bedrijf traject worden deze zaken bespreekbaar gemaakt. We kijken naar persoonlijke behoeften binnen het team, alsook factoren die onderlinge samenwerking en synergie in de weg staan. Tijdens een teamcoaching traject begeleiden we uw team en zorgen dat zaken die onbesproken zijn bespreekbaar worden gemaakt. Ook trainen we uw mensen in hun vaardigheden, zodat de communicatie binnen het team helder en transparant verloopt en verwachtingen duidelijk worden afgestemd.

onze werkwijze

Tijdens een oriënterend gesprek analyseren we de stand van zaken binnen het team. Aan de hand van dit gesprek stellen we een plan van aanpak, werkwijze en doelstelling op. Soms spreken we ook met teamleden om meer informatie en/of commitment te krijgen. Na overeenstemming gaan we met het team van start. We creëren een veilige omgeving en context waar ruimte is voor openheid en ontwikkeling rond specifieke thema’s.

onze commitment

Van onze coaches mag u verwachten dat we authentiek, onbevangen en daadkrachtig te werk gaan, met heldere focus op te behalen doelen.

themas

  • Verbeteren van onderlinge samenwerking.
  • Doorbreken van patronen en ongewenst gedrag.
  • Als eenheid functioneren.
  • Benutten van individuele talenten.
  • Herkennen van onderlinge kwaliteiten.

Voor wie

  • Voor teams en afdelingen die willen werken aan communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking.

Duur traject

  • Afhankelijk van uw doelstelling duren teamcoaching trajecten één tot vijf sessies van 1,5 uur.

Meer Info

Voor meer informatie
bel
06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272