+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

OMGAAN MET VERANDERING IN BEDRIJF

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo en organisaties zijn hierdoor continu in beweging. Een versnelde digitalisering, fusies, centralisatie en mobiliteit vraagstukken zijn aan de orde van de dag. De snelheid waarmee structuurveranderingen plaatsvinden vraagt ook van de medewerkers dat zij meebewegen. Voor veel medewerkers is dit een grote opgave, immers verandering brengt onzekerheid met zich mee. Om daarmee om te kunnen gaan bieden wij een krachtig programma.

Training 

OMGAAN MET VERANDERING IN BEDRIJF

over de training

Omgaan met verandering is een programma voor organisaties die te maken hebben met ingrijpende veranderingen. Het is verreweg de meest krachtige manier om uw medewerkers te leren omgaan met veranderingen. Maar ook verbinding, vertrouwen en team context te creëren binnen uw organisatie. Omgaan met verandering gaat over (eigen) verantwoordelijkheid, persoonlijke effectiviteit, communicatie en erkenning.

wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over het programma gaan de deelnemers met elkaar aan de slag. Het programma zit vol actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. We maken onder andere gebruik de ‘over de streep’ oefening waarbij de deelnemers (soms prikkelende) stellingen voorgelegd krijgen. Op die manier krijgen zij inzichten in hun eigen belevingswereld en die van hun collega’s. Aan het eind gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen. Door het ervaringsgerichte karakter van het programma zullen aangeleerde vaardigheden en inzichten nog lang blijven hangen.

resultaat

Veerkrachtige medewerkers met een hoge mate van zelfvertrouwen, die staan voor een verbonden team waar ruimte is voor open communicatie, onderling respect, vertrouwen en erkenning.

voordelen workshop
  • Groepsdynamiek geeft positieve energie
  • Maatwerk rond speciale thema’s
  • Positieve boost, nieuwe visie en inspiratie
  • Korte interventie, maximaal resultaat

Voor wie

  • Omgaan met verandering is een programma voor organisaties die te maken hebben met organisatorische veranderingen en willen werken aan de ontwikkeling van hun medewerkers.
  • Het programma is geschikt voor groepen van 10 tot 15 personen. Het is aan te raden om het programma op een externe locatie plaats te laten vinden.

Duur programma

  • 1-2 dagen

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272