+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

Workshop Tai Chi in Bedrijf

Tai Chi is bij velen bekend als het ‘langzame bewegen van Chinezen in het park’. En deze intrigerende bewegingskunst is niet aan hen voorbehouden. In deze workshop ga je kennismaken met het ontspannende effect van de sierlijke Tai Chi-bewegingen. Door het synchroon lopen en de concentratie op de bewegingen ontstaat op een dieper niveau onderlinge verbinding.

Deze workshop is ideaal als break voor een trainingsdag. Om groepsgewijs op te warmen aan het begin van een heisessie of beleidsdag. Of om ongedwongen licht sportief bezig te zijn met collega’s tijdens een bedrijfsactiviteit of een teambuilding.

 

Tai Chi in bedrijf

Programma

Tai Chi in Bedrijf

Over de Workshop

We gaan meteen aan de slag: enkele Qigong (=energie) oefeningen helpen ons op te warmen. Na een korte demonstratie van een Tai Chi-set ga je zelf twee dynamische elementen uit deze set uitvoeren. Gaandeweg verdiepen stilte en concentratie zich, je aandacht zakt van je hoofd in je lichaam. Vervolgens verbinden we deze elementen met elkaar, waardoor je al de eerste vijf bewegingen van de wereldwijd beoefende ’24-vorm’ hebt leren uitvoeren. Daarnaast krijg je antwoord op de vragen: Wat is Tai Chi? Wat is de achtergrond? Waarom zou je het beoefenen? Wat is de relatie met zelfverdediging en andere vechtsporten?

Resultaat

Na de Tai Chi workshop voelen deelnemers zich vaak diep ontspannen en in harmonie met elkaar en hun omgeving. Dit ontstaat niet alleen door het gezonde effect van de Tai Chi-oefeningen zelf, maar ook door de gerichte concentratie op je lichaam en het synchroon bewegen als groep.

Voordelen workshop

Verdieping, verbinding en teambuilding
Positieve boost en inspiratie
Ervarend leren met duurzame inzichten
Korte interventie, maximaal resultaat

Voor wie

  • De workshop Tai Chi in bedrijf is voor teams en organisaties die kennis willen maken met deze krachtige ontspanning methode.
  • De workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 80 personen en wordt op elke locatie in Nederland en België verzorgd. We doen dit in de voertalen: Nederlands of Engels.

Duur programma

    • 60-90 minuten

Meer Info

Voor meer informatie
bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Over De Streep Werkvorm

We gebruiken werkvormen tijdens de teamtraining of workshop om op een veilige manier om te delen en te ontdekken waar iedereen staat. Dit biedt deelnemers enerzijds ruimte om bewust te worden van hun eigen waarheid, maar ook om te ontdekken dat zij niet de enige zijn. De over de streep gaat over thema’s die spelen binnen een team of organisatie, maar kan ook tijdens een leiderschap training ingezet worden als middel om bewustwording te creëren.

Over De Streep In Bedrijf In De Provinvies

Wij verzorgen Over de streep in bedrijf training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Over De Streep In Bedrijf In De STEDEN

Wij verzorgen Over de streep in bedrijf training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272