+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

MT Coaching

Werken aan onderling vertrouwen en succesvol samenwerken. 

Management team coaching

Als je met een management team een organisatie te leiden hebt kan het voorkomen dat het even niet loopt. Zeker in tijden van crisis. Bijvoorbeeld wanneer persoonlijke belangen en waarden niet op elkaar aansluiten. Of collega’s die last hebben van elkaar en wrijving ervaren binnen het MT.

Het kan erg nuttig zijn om een coach in handen te nemen. We gaan zaken die spelen bespreekbaar maken. Ook kijken we naar factoren die samenwerking en synergie in de weg staan. We creëren ruimte voor een ander perspectief en visie. Met als resultaat dat communicatie weer transparant verloopt, verwachtingen duidelijk worden afgestemd en samenwerking moeiteloos verloopt.

Werkwijze

Tijdens een oriënterende meeting bespreken we de stand van zaken binnen het MT. Aan de hand van dit gesprek stellen we een plan van aanpak op met een werkwijze en doelstelling. Daarna gaan we van start. We creëren samen een veilige omgeving en context waar ruimte is voor ontwikkeling rond specifieke thema’s.

Resultaat

Een verbonden management team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

 

Thema’s

– Verbeteren van onderlinge samenwerking.
– Doorbreken van patronen en ongewenst gedrag.
– Als eenheid functioneren.
– Benutten van individuele talenten.
– Herkennen van onderlinge kwaliteiten.

Voor wie

  • MT teams die willen werken aan verbeterde samenwerking

Duur traject

Afhankelijk van doelstelling,
2 tot 4 sessies van 2-3 uur.

Meer Info

Voor meer informatie
bel
06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Bel direct