+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

The winning team

Hoe zorg je dat iedereen wint vanuit een win/win perspectief  

Game the winning team

Management game ‘The winning team’ is een interactief spel speciaal ontworpen voor teams en managers. Zoals de naam doet vermoeden draait de game geheel om winnen. Tijdens een innoverende sessie gaan deelnemers in teams te werk. Hun opdracht is simpel, het spel winnen door zoveel mogelijk punten te vergaren.

Game the winning team

Management game
the winning team

Hoe werkt het

De game wordt gespeeld in vijf ronden. Elke ronde staan de teams voor een dilemma, zij moeten gezamenlijk een stem uitbrengen tussen twee mogelijkheden. Elke stem heeft een consequentie voor of hun eigen team alsook voor het andere team. Terwijl het anderen ook een stem uitbrengen die in het voordeel of nadeel kan zijn van elk team. 

Het spel wordt binnen een beperkte tijd gepeeld

 

bewustwoording

Uiteraard kent een spel een diepere betekenis. Want tijdens de management game gaan deelnemers gedrag vertonen, of laten patronen zien die zij ook op de werkvloer inzetten. Door bewust te worden van dit gedrag of patronen krijgen de deelnemers inzicht in de diepere betekenis van winnen. Immers leiders winnen wanneer zij het spel groot spelen. Een heldere visie hebben en anderen inspireren om vanuit leiderschap en vertrouwen te handelen zodat iedereen wint.

Resultaat

Deelnemers zijn meer zelfbewust van hun eigen handelen. Zij hebben inzicht gekregen in wat ‘winnen’ voor hen betekent. Waardoor zij teams gaan aansturen en inspireren om samen te winnen.

Voor wie

  • The winning team is voor (MT) teams. De game is geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen en wordt op elke locatie in Nederland en België gespeeld.

Duur programma

2-2,5 uur

Meer Info

Voor meer informatie
bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Bel direct