+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

Lifeboat workshop

De lifeboat teambuilding workshop is een inspirerende en actieve workshop waarbij bewustwording en persoonlijk leiderschap een grote rol speelt. Het doel van de Lifeboat workshop is om de deelnemers aan de hand van de lifeboat game zelfbewust te maken van hun gedrag, communicatie en eigen verantwoordelijkheid (accountability).

lifeboat teambuilding workshop

Workshop

lifeboat teambuilding

Over de lifeboat workshop

Iedere deelnemer krijgt een hulpmiddel aangereikt om beter om te gaan met stressvolle situaties. De workshop stimuleert de deelnemers om tijd te nemen om de juiste beslissingen te nemen en te kunnen focussen op wat werkelijk belangrijk is. Maar ook het maken van keuzes en verantwoordelijkheid nemen in tijden van hoge werkdruk. Soms kan het ook confronterend zijn maar in alle gevallen leerzaam en verbindend.

wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over de workshop gaan de deelnemers van start. De workshop speelt zich af op een cruiseschip. Na het inchecken gaan de deelnemers op reis en komen er snel achter dat het schip averij oploopt en binnen korte tijd zal zinken. Zoals op elk cruiseschip zijn er reddingsboten aanwezig om de opvarenden te redden. Echter al snel komen de deelnemers er achter dat er te weinig ruimte bestaat om iedereen te redden…

De deelnemers worden uitgedaagd om een bijdrage te leveren aan het overleven van de groep. Iedereen zal de groep moeten overtuigen waarom hij of zij een plek op de lifeboat verdient. De centrale vraag is, wie mag er mee op de lifeboat? Wie blijft er leven?

Door het ervaringsgerichte karakter van deze workshop zullen aangeleerde vaardigheden en inzichten nog lang blijven hangen.

resultaat

Een succesvol verbonden team wat bewust is van eigen- en teamkwaliteiten. Een team met een heldere doelstelling voor uitzonderlijke resultaten.

Voor wie

  • De lifeboat teambuilding workshop is voor teams en organisaties die willen werken aan samenwerking en team ontwikkeling.
  • De workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Wij verzorgen de workshop op elke locatie in Nederland en België, zowel op externe locatie als in-company.

Duur Workhop

  • 2 – 2,5 uur (workshop)
  • Maatwerk (co-actief trainen)

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272