+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

creatief denken

 De workshop Creatief Denken is een inspirerende workshop waar je gaat ontdekken wat de voordelen zijn van ‘uit de box’ of creatief denken. Iedereen is in basis creatief en heeft beschikking over een eindeloze bron van creativiteit. Tijdens de workshop leren de deelnemers stapsgewijs hoe zij door creatief denken en verschillende perspectieven toe te passen succesvol kunnen omgaan met zakelijke uitdagingen, vraagstukken en problemen. Dit alles tijdens een enerverende workshop vol emotie, plezier en leermomenten.

workshop Creatief denken

Workshop

creatief denken

Wat Gaan we doen

Na een korte introductie over creatief denken neemt de trainer u mee op onderzoek naar denkpatronen, gedrag en het doorbreken van gewoonten. Daarna gaan de deelnemers met elkaar aan de slag. Het programma bestaat uit actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Er wordt zowel plenair als in kleine groepen gewerkt. Aan het eind van de workshop krijgen de deelnemers een ludieke opdracht waarbij ze de geleerde vaardigheden meteen gaan toepassen. Door het ervaringsgerichte karakter van de workshop zullen de nieuwe vaardigheden en inzichten nog lang blijven hangen.

resultaat

Deelnemers hebben geleerd hoe zijn creativiteit dagelijks kunnen inzetten bij (zakelijke) uitdagingen en vraagstukken.

Voordelen workshop
  • Concrete vaardigheden, meteen inzetbaar
  • Nieuwe visie en inspiratie
  • Korte interventie, maximaal resultaat

Voor wie

  • De workshop is voor teams en organisaties die effectief willen omgaan met zakelijke uitdagingen en vraagstukken.
  • De workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 75 personen en wordt op elke locatie (ook in-company) in Nederland en België verzorgt. Voertalen: Nederlands en Engels.

Duur Workhop

  • 2-2.5 uur

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272