+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

DISC TEAMCHOACHING

Het creëren van prettige samenwerking en onderling vertrouwen kan een grote uitdaging zijn voor teams. Vooral wanneer persoonlijke belangen, normen en waarden niet op elkaar aansluiten. In praktijk zien we dan ‘eilandjes’ ontstaan waarbij het benutten, versterken en inspireren van elkaars kwaliteiten achterwege blijft. Vaak ontstaan er dan patronen die niet altijd zichtbaar of bespreekbaar zijn binnen een team. 

DISC team coaching

Coaching 

DISC TEAMCOACHING

DISC TEAMCOACHING

DISC teamcoaching maakt daar een einde aan. We gaan zaken die spelen bespreekbaar maken. We kijken naar DISC profielen binnen het team en factoren samenwerking en synergie in de weg kunnen staan. Tijdens een DISC team coaching traject begeleiden we uw team en zorgen dat zaken die onbesproken zijn bespreekbaar worden gemaakt. Ook trainen we uw mensen in hun vaardigheden zodat de communicatie binnen het team helder en transparant verloopt, maar ook verwachtingen en verlangens duidelijk worden afgestemd.

ONZE WERKWIJZE

Tijdens een oriënterend gesprek analyseren we de stand van zaken binnen het team. Aan de hand van dit gesprek stellen we een plan van aanpak op met een werkwijze en doelstelling. Soms spreken we ook met teamleden om meer informatie boven water te krijgen. Na overeenstemming gaan we van start. We creëren een veilige omgeving en team context waar ruimte is voor openheid en ontwikkeling rond specifieke thema’s.

RESULTAAT

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

onze commitment

Van onze gecertificeerde coaches mag u verwachten dat we authentiek, onbevangen en daadkrachtig te werk gaan, met heldere focus op te behalen doelen.

themas

  • Verbeteren van onderlinge samenwerking.
  • Doorbreken van patronen en ongewenst gedrag.
  • Als eenheid functioneren.
  • Benutten van individuele talenten.
  • Herkennen van onderlinge kwaliteiten.

Voor wie

  • DISC team coaching werkt voor teams en organisaties.
    Groepen van 5 tot 15 personen.

Duur traject

  • Afhankelijk van uw doelstelling duren trajecten één tot vijf sessies van 1,5 uur.

Meer Info

Voor meer informatie
bel
06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272