DISC Leiderschap training

Leiderschap, vandaag de dag wordt het als nooit tevoren meer van medewerkers verwacht. Veranderingen vinden in razend tempo plaats, organisaties veranderen en van hun medewerkers wordt dat ook verwacht. Van hen wordt verwacht dat ze krachtig en authentiek zijn. Dat ze zelfsturend pro-actief kunnen werken, maar ook helder communiceren over wat ze doen en doen wat ze zeggen.
De DISC leiderschap training biedt uitkomst rond deze vraagstukken. Tijdens deze training maken deelnemers een grote stap in persoonlijk ontwikkeling en zelfkennis. Zij ontdekken alles over hun persoonlijke drijfveren, innerlijke motivatie en valkuilen. Daarnaast gaan zij eigen overtuigingen en denkpatronen doorgronden. Maar ook kwaliteiten, uitdagingen, waarden, ondernemerschap en eigenaarschap komen ruimschoots aan bod.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie gaan de deelnemers aan de slag. Het programma kent een prettige afwisseling van informatie en actieve oefeningen, afgewisseld met momenten om te delen te reflecteren en te leren. Er wordt zowel met het de hele groep als individueel gewerkt. Door middel van reflectieopdrachten en praktische oefeningen leren de deelnemers zichzelf en anderen beter kennen.

DISC Leiderschap training

DISC methode

We maken gebruik van het DISC model. DISC is een toegankelijk methode om persoonlijke profielen, talenten, kwaliteiten en ontwikkeling punten in kaart te brengen. De deelnemers doen de DISC test en ontvangen na de trainingsdagen een persoonlijk rapport. Hiermee hebben zij zicht op talenten en handvatten om die talenten succesvol te benutten.

Voor wie geschikt

DISC leiderschap training is voor teams en organisaties die willen werken aan effectiviteit en ontwikkeling van hun medewerkers. De training is geschikt voor groepen van 10 tot 14 personen en wordt op elke locatie in Nederland en België verzorgt. Dit kan op een van onze training locaties of een locatie naar keuze.

Duur & prijsindicatie

1-2 dagen
va. 300 euro per deelnemer
(Inclusief test en profiel)

Resultaat van de training

Deelnemers zijn meer zelfbewust en hebben inzicht in hun eigen kwaliteiten en talenten. Zij functioneren in lijn met hun persoonlijke waarden en gaan helder communiceren. Ze zijn in staat om succesvol om te gaan met een uitdagende en sterk veranderende maatschappij.

Contact

Wilt u meer informatie over deze training, gebruik de offerte button of bel ons via 06 232 83 272

De DISC training biedt een toegankelijke methode om in korte tijd persoonlijke profielen in kaart te brengen en is ook te gebruiken om conflicten met collega’s te analyseren. Wanneer teamleden elkaars valkuil en allergie leren kennen ontstaat er ruimte voor onderling begrip en een prettige samenwerking.

DISC Communicatie training in de provincies
Wij verzorgen de DISC communicatie training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

DISC Communicatie training in de steden
Wij verzorgen de DISC communicatie training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

Bezoekers keken ook naar
- Kernkwaliteiten met DISC
- DISC Teamtraining
- Leiderderschap training
-
LEAD Leiderschap training

Ervaringen

Wat onze klanten vertellen over de training

Het was voor ons een erg geslaagde en leerzame training. Jeanette is een fijne en prettige trainster! Bedankt.
Linda van den Bogaert
Senior Adviseur Klant & Wonen
Wij mensen hebben een bijzondere verzameling van kwaliteiten meegekregen toen wij als kind ons leven begonnen. Tijdens onze vroege jeugd hebben wij deze mooie kwaliteiten kunnen inzetten met als doel om te ervaren, te leren en te ontwikkelen. Door deze snelle ontwikkeling kwamen we door onze ervaringen in contact met de wereld om ons heen. Een wereld waar niet altijd ruimte was om al onze kwaliteiten ten toon te spreiden. Door onze omgeving (ouders, opvoeders, familie, school, vrienden etc.) hebben we geleerd om ons aan te passen. Immers sommige kwaliteiten en emoties waren niet gewenst of werden afgekeurd door onze omgeving. Hierdoor gingen wij deze kwaliteiten niet meer inzetten of zelfs onderdrukken. Voor de één waren dat kwaliteiten die te maken hadden met ‘open’ of ‘eerlijk’ zijn, voor de ander waren dat kwaliteiten als ‘spontaan’ zijn of ‘voor jezelf opkomen’. En weer voor iemand anders waren dat de kwaliteiten ‘kwetsbaar’ of ‘liefdevol’ zijn.
Bij het onderdrukken van deze kwaliteiten gingen wij ook gedrag vertonen wat door onze omgeving geaccepteerd werd. En zo ontwikkelden wij een ‘persoonlijkheid’ die het best bij ons paste. Persoonlijkheid is een woord uit onze taal wat voortkomt uit het Griekse woord ‘persona’ wat oorspronkelijk 'masker' betekende. We hebben dus als het ware een masker opgezet.
Volgens de Zwitserse psycholoog Carl Gustav Jung doen wij mensen dat om ons aan te passen zodat wij geaccepteerd worden door onze sociale omgeving. Kortgezegd, ons gedrag heeft niets te maken met wie wij werkelijk zijn, het vormt de basis van ons overlevingsmechanisme om geliefd en geaccepteerd te worden door onze omgeving. Door bewust te worden van ons gedrag en waarom dit gedrag ontstaan is kunnen we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn. Als het ware kunnen we weer thuiskomen bij ons authentieke zelf. En dat is wat de deelnemers ervaren tijdens onze DISC leiderschap training.

De DISC Leiderschap training is een krachtige methode om in korte tijd persoonlijke ontwikkeling binnen teams en organisaties te ontwikkelen.

DISC Leiderschap training in de provicies

Wij verzorgen de DISC Leiderschap training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

DISC Leiderschap training in de steden

Wij verzorgen de DISC Leiderschap training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

Andere Leiderschaptraining

- LEAD Leiderschap training