+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

Over de streep in het onderwijs

Inspirerende teambuilding workshop voor scholen en organisaties.

Workshop

OVER DE STREEP IN het onderwijs

Over de streep in het onderwijs is een inspirerende workshop voor leerkrachten en onderwijsteams die streven naar bewustwording, verandering en groei. Het programma biedt een krachtige methode om uw collega’s anders te leren kennen, verbinding en vertrouwen te creëren binnen jouw team.

Wat Gaan we Doen

Het programma kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen en te reflecteren. Het is een krachtige manier om in korte tijd collega’s echt te leren kennen, maar ook verbinding en vertrouwen te creëren binnen uw team of organisatie. 

Deelnemers gaan groepsgewijs delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert zodat zij elkaar beter leren kennen en daarmee verbinding creëren. Natuurlijk doen we de ‘over de streep’ werkvorm waarbij de deelnemers inzicht krijgen in elkaars belevingswereld, maar ook welke verschillen en overeenkomsten er bestaan. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen.

Kortom een verbindende workshop wat draait om open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking, waarin iedereen gezien en erkend wordt.

Thema's

Elke organisatie kent haar eigen thema’s. Om die reden bespreken we vooraf welke thema’s belangrijk zijn zodat het programma perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team én medewerkers

Voor wie

  • Voor onderwijs organisaties die willen werken aan verbinding, vertrouwen en prettige samenwerking.
  • De workshop is geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen. 

Duur programma

  • Workshop (3,5 uur)
  • Programma (1 dag)
  • Maatwerk mogelijk

Meer Info

Voor meer informatie
bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Klantervaring

We hebben de training als erg leuk en zeer leerzaam ervaren. Heldere uitleg en inzichten. Erg nuttig voor de samenwerking met elkaar.

Katie Labega

Coördinator

Het was een erg geslaagde sessie voor onze diverse groep docenten. Mooi hoe de trainer zo’n grote groep veilig kon meenemen in het proces.
Freek Op ’t Einde

Rector, Comenius Lyceum Amsterdam

Over de streep in het onderwijs workshop is voor teams en organisaties die op zoek zijn naar een ludieke verbindende teambuilding workshop.

Over de streep in het onderwijs workshop in de provincies

Wij verzorgen Over de streep in het onderwijs in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Over de streep in het onderwijs workshop in de steden

Wij verzorgen Over de streep in het onderwijs in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

Over De Streep Werkvorm

We gebruiken werkvormen tijdens de teamtraining of workshop om op een veilige manier om te delen en te ontdekken waar iedereen staat. Dit biedt deelnemers enerzijds ruimte om bewust te worden van hun eigen waarheid, maar ook om te ontdekken dat zij niet de enige zijn. De over de streep gaat over thema’s die spelen binnen een team of organisatie, maar kan ook tijdens een leiderschap training ingezet worden als middel om bewustwording te creëren.

Bel direct