+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

OVER DE STREEP IN HET ONDERWIJS

Over de streep in het onderwijs is een inspirerend programma voor leerkrachten en onderwijs teams die een stap willen maken in bewustwording, verandering en groei. Wij creëren een context waar ruimte is om samen te ontdekken, de delen en te groeien. Het Over de streep programma is een krachtige manier om in korte tijd uw collega’s écht te leren kennen. Maar ook verbinding en vertrouwen te creëren binnen uw organisatie.

Teamtraining Over de streep

Programma 

OVER DE STREEP IN het onderwijs

Wat Gaan we Doen

Het programma kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Deelnemers gaan groepsgewijze delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert zodat zij elkaar beter leren kennen en daarmee verbinding creëren.

We gaan van start met uitleg en werkvorm over ‘team context’. Met team context bedoelen we de inhoudelijke ruimte waarbinnen teams met elkaar samenwerken, bewegen en ontwikkelen. Natuurlijk doen we ook de ‘over de streep’ werkvorm waarbij de deelnemers inzicht krijgen in elkaars belevingswereld, maar ook welke verschillen en overeenkomsten er bestaan. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen.

Thema's

Elke organisatie kent haar eigen thema’s. Om die reden bespreken we vooraf welke thema’s belangrijk zijn zodat het programma perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team én medewerkers

Resultaat

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

Voor wie

  • Over de streep in het onderwijs is voor onderwijs organisaties die willen werken aan verbinding, vertrouwen en prettige samenwerking binnen hun team(s). Het programma is geschikt voor groepen van 20 tot 100 personen. Het is aan te raden om het programma op een externe locatie plaats te laten vinden.

Duur programma

    • Afhankelijk van uw doelstelling bestaan er twee programma’s
      – Workshop (3,5 uur)
      – Programma (1 dag)

Meer Info

Voor meer informatie
bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Over De Streep Werkvorm

We gebruiken werkvormen tijdens de teamtraining of workshop om op een veilige manier om te delen en te ontdekken waar iedereen staat. Dit biedt deelnemers enerzijds ruimte om bewust te worden van hun eigen waarheid, maar ook om te ontdekken dat zij niet de enige zijn. De over de streep gaat over thema’s die spelen binnen een team of organisatie, maar kan ook tijdens een leiderschap training ingezet worden als middel om bewustwording te creëren.

Over De Streep In Bedrijf In De Provinvies

Wij verzorgen Over de streep in bedrijf training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Over De Streep In Bedrijf In De STEDEN

Wij verzorgen Over de streep in bedrijf training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272