Over de streep in het onderwijs

Over de streep in het onderwijs is een inspirerend teambuilding programma voor teams en organisaties die een stap willen maken in bewustwording, verandering en groei. Het is verreweg de meest krachtige manier om in korte tijd uw collega’s écht te leren kennen, maar ook verbinding en vertrouwen te creëren binnen uw organisatie. Over de streep in het onderwijs gaat over open communicatie, verantwoordelijkheid en erkenning. Soms kan het ook confronterend zijn, maar in alle gevallen verbindend.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over het programma gaan de deelnemers direct aan de slag. Het programma zit vol actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Een belangrijk onderdeel van de workshop is de ‘over de streep’ oefening waarbij de deelnemers (soms prikkelende) stellingen voorgelegd krijgen.

Op die manier krijgen de deelnemers inzichten in hun eigen belevingswereld en die van hun collega’s. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen. Door het ervaringsgerichte karakter van de training zullen aangeleerde vaardigheden en inzichten nog lang blijven hangen.

Resultaat

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

Voor wie

Het Over de streep in het onderwijs programma is voor organisaties, leerkrachten, onderwijsteams en (MT) teams die te maken hebben met organisatorische veranderingen en in korte tijd een slag willen slaan in vertrouwen, verbeterde samenwerking en ontwikkeling. Het programma is geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen. Het is aan te raden om de training op een externe locatie plaats te laten vinden.

Duur

Afhankelijk van uw doelstelling bestaan er twee programma’s
- Workshop (3,5 uur)
- Dag programma (6 uur)

Voordelen

Groepsdynamiek geeft positieve energie
Maatwerk rond speciale thema’s
Positieve boost, nieuwe visie en inspiratie
Korte interventie, maximaal resultaat

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel   06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Klantervaringen


Advies

Wilt u advies over welke workshop past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact

heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Over de streep in het onderwijs

Inzetbaar

Over de streep in het onderwijs is inzetbaar bij reorganisatie, onveiligheid op de werkvloer of ingrijpende veranderingen binnen teams en organisaties. Maar ook als teambuilding workshop ter verbetering van onderlinge samenwerking.

Het programma kan voor individuele deelnemers een grote impact hebben, daarom hebben wij een speciaal nazorg programma wat hen ondersteund in hun persoonlijke proces.

Groei challenge

Over de streep in bedrijf is een module van ons Groei challenge programma. Dit is een inspirerend coaching programma waarbij bewustwording, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling een grote rol speelt. Neem voor meer info en mogelijkheden contact met ons op.

Fijne workshop met veel leerzame momenten. We hebben veel over elkaar geleerd, snappen nu beter de keuzes die een ander maakt en zijn nog nooit zo verbonden geweest. Dit nemen we zeker mee voor in de toekomst!
Fanny Donders
Medewerker kinder- en jongerenlocatie SEIN
Wat een mooie ervaring was het, vooral de onderdelen waarbij we écht met elkaar in gesprek kwamen. Aanrader!
Jouke de Jong
Head of the Dutch National Mounted Police
Wat een positieve ervaring was het. Een ervaring wat tot nadenken aanzette en bewustwording creëerde. Het was een start voor het aangaan van verbinding met elkaar maar ook kijken naar je zelf en de ander in het team. Bedankt daarvoor!
Miriam Krediet
Teamleider ambulante ondersteuning
Het was een inspirerende workshop die zowel bijdroeg aan de teamvorming als zicht gaf op de persoonlijke ontwikkeling. De trainer deed dit op zeer deskundige wijze.
Richard Steinfort
Hoofd Afdeling Begeleiding, Onderwijs en Kwaliteit at STC-Group
Fijn gevoel te hebben gekregen meer deelgenoot te zijn met elkaar in het team.
Jose Neefjes
Freelance loopbaanprofessional José Neefjes RL bij Een coach cadeau
Zeer professioneel, goed voorbereid, zicht op de materie, verdiepend. Bedankt!
Aida Blok
Medewerker Adviesteam at Raad voor de Kinderbescherming

Over de streep in het onderwijs is een Amerikaans concept zoals Challenge Day wat speciaal ontwikkeld is voor onderwijs instellingen. Over de streep in het onderwijs gaat over - cultuur verandering - reorganisatie – samenwerking – teambuilding – vertrouwen – veiligheid – collegialiteit – openheid – verbinding – inspiratie – verdieping.

Provicies

Wij verzorgen Over de streep in het onderwijs trainingen in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

In de steden

Wij verzorgen Over de streep in het onderwijs trainingen in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.
Websites: www.workshopoverdestreep.nl | www.trainingoverdestreep.nl