Cross the line Teamtraining

Matrix Academy

Cross the line teamtraining

Tijdens deze inspirerende teamtraining gaan deelnemers een stap maken in bewustwording, verandering en groei. Het is verreweg de meest krachtige manier om een doorbraak te creëren in prettige samenwerking, verbinding en onderling vertrouwen. Cross the line gaat over jezelf kunnen zijn en openen voor de ander. Daarnaast komen verantwoordelijkheid, open communicatie en erkenning aanbod.

Werkwijze

Na een korte introductie en uitleg over het programma gaan we van start. Het programma kent een prettige afwisseling van korte theorie en praktische oefeningen, afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. De basis van het programma draait om het creëren van team context. Met team context bedoelen we de inhoudelijke ruimte waarbinnen teams met elkaar werken, bewegen en ontwikkelen.

Ook gaan deelnemers groepsgewijze delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert. Zodat zij elkaar beter leren kennen en verbinding creëren. Een belangrijk onderdeel is de ‘cross the line’ oefening waarbij de deelnemers inzicht krijgen in elkaars belevingswereld, maar ook welke verschillen en overeenkomsten er bestaan. We ronden het programma af met een werkvorm waarbij deelnemers elkaar op een ludieke wijze gaan erkennen.

Resultaat training

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar elk teamlid gezien en erkend wordt.

Doelgroep

Cross the line is voor organisaties die willen werken aan verbinding, vertrouwen en prettige samenwerking binnen hun teams. De training is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen.

Thema's

Elke organisatie kent haar eigen thema’s. Om die reden bespreken we vooraf welke thema’s belangrijk zijn zodat het programma perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team en medewerkers.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over deze training bel 06 232 83 272

Ervaringen

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige dag. Complimenten aan trainer Iric hoe hij de veiligheid waarborgde tijdens de training. Hij gaat voor 110% voor z’n werk en passie om onze teamdag te begeleiden. Iric voelt goed aan wat er speelt in een team, hij weet wat er nodig is en heeft ons weer nieuwe richting gebracht”. We kijken uit naar het vervolg training!

Wat een positieve ervaring was het. Een ervaring wat tot nadenken aanzette en bewustwording creëerde. Het was een start voor het aangaan van verbinding met elkaar maar ook kijken naar je zelf en de ander in het team. Bedankt daarvoor!

Miriam Krediet
Teamleider ambulante ondersteuning

Challenge day voor bedrijven

Cross the line teamtraining is een volgens Amerikaans concept zoals Challenge Day. Maar dan speciaal ontwikkeld is voor bedrijven en organisaties.
Deze training gaaat over: cultuur verandering - reorganisatie – samenwerking – teambuilding – vertrouwen – veiligheid – collegialiteit – openheid – verbinding – inspiratie – verdieping.

Cross the line werkvorm

We gebruiken de 'Cross the line' werkvorm tijdens de teamtraining omdat het een veilige manier is om te ontdekken waar iedereen staat. De werkvorm biedt deelnemers ruimte om bewust te worden van hun eigen belevingswereld. Maar ook om te ontdekken welke overeenkomsten en verschillen er bestaan. De cross the line werkvorm gaat over thema's die spelen binnen een team, maar kan ook tijdens een leiderschap training ingezet worden als middel om bewustwording te creëren.

Cross the line training in de provincies

Wij verzorgen Cross the line training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Cross the line training in de Steden

Wij verzorgen de Cross the line training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.

Een zeer interactieve training waar ruimte was om jezelf te zijn, maar ook om meer bewust te worden van wat mijn aandeel is binnen het team. Mooi om elkaar open en emotioneel te zien tijdens de over de streep en de erkenning oefening. De training is een aanzet om samen met het team verder te groeien. Bedankt daarvoor.

Piet van der Made
Zorg medewerker Stichting Ons tweede huis

Zinvolle dag. De trainer was zeer professioneel, goed voorbereid en had zich goed op de materie verdiept. Bedankt!

Aida Blok
Medewerker Adviesteam at Raad voor de Kinderbescherming