+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

cross the line workshop

De cross the line workshop is een inspirerende teambuilding workshop voor teams en organisaties die willen groeien in bewustwording, verandering en groei als team. Het is veruit de krachtigste manier om in korte tijd je collega’s te leren kennen en tevens verbinding en vertrouwen binnen je organisatie op te bouwen. De cross the line workshop gaat over openheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en erkenning. Soms kan het confronterend zijn, maar het leidt in alle gevallen tot verbinding.

Workshop

cross the line

Wat Gaan we Doen

Na een korte introductie en uitleg over de workshop gaan de deelnemers direct van start. Het programma zit vol actieve oefeningen afgewisseld met momenten van delen, reflecteren en leren. Een belangrijk onderdeel van de workshop is de ‘cross the line’ oefening waarbij de deelnemers uitspraken krijgen over hun leven. Zo krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen ervaringen en die van hun collega’s. Aan het eind van de workshop erkennen de deelnemers elkaar op een leuke manier. Omdat het een workshop vol ervaringen en realisaties is, zullen de inzichten nog lang worden onthouden.

Resultaat

Een succesvol team met verbonden teamleden die een duidelijke visie hebben op uitzonderlijke resultaten. Group Dynamics geeft positieve energie, maatwerk voor speciale topics, een positieve boost, nieuwe visie en inspiratie met een korte interventie met maximaal resultaat.

Voor wie

  • cross the line is een programma voor organisaties en (middenkader)teams die te maken hebben met verandering en verandermanagement.
  • Het programma is geschikt voor groepen tot 75 deelnemers.

Duur workshop

  • Afhankelijk van uw doelstellingen zijn er twee programma’s:
  • Dagprogramma (6,5 uur)
  • Programma op maat (3-3,5 uur)

Meer Info

Voor meer informatie over deze workshop, bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272