+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

teamcoaching bij de overheid

Prettige samenwerking en onderling vertrouwen kan voor veel organisaties een grote uitdaging zijn. Vooral wanneer persoonlijke belangen, normen en waarden niet op elkaar aansluiten. In praktijk zien we dan ‘eilandjes’ ontstaan waarbij het benutten en versterken van elkaars kwaliteiten achterwege blijft. Vaak ontstaan er ook patronen die niet altijd zichtbaar of bespreekbaar zijn binnen zorgteams.

coaching 

team coaching bij de overheid

team coaching bij de overheid

Met een teamcoaching bij de overheid traject worden deze zaken bespreekbaar gemaakt. Hierbij wordt gekeken naar persoonlijke behoeftes binnen het zorgteam, alsook factoren die onderlinge samenwerking en synergie in de weg staan. Tijdens een teamcoaching traject zorgen we dat zaken die onbesproken zijn bespreekbaar worden gemaakt. En dat de communicatie binnen het team helder en transparant verloopt, maar ook dat de verwachtingen duidelijk worden afgestemd.

onze werkwijze

Tijdens een oriënterend gesprek analyseren we de stand van zaken binnen een team. Aan de hand van dit gesprek stellen we een plan van aanpak, werkwijze en doelstelling op. Soms spreken we vooraf ook met teamleden om meer informatie (of commitment) te krijgen. Na overeenstemming gaan we met het team van start. We creëren een veilige omgeving en context waar ruimte is voor openheid en ontwikkeling rond specifieke thema’s.

themas

  •  Verbeteren van onderlinge samenwerking.
  • Doorbreken patronen en ongewenst gedrag.
  • Als eenheid functioneren.
  • Benutten van individuele talenten.
  • Herkennen van onderlinge kwaliteiten.

Voor wie

  • Onze teamcoaching trajecten zijn voor voor teams en afdelingen binnen centrale- en decentrale overheden en instellingen.

Duur workshop

  • Afhankelijk van uw doelstelling duren teamcoaching trajecten één tot vijf sessies van 1,5 uur.

Meer Info

Voor meer informatie
bel
06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Contact formulier 

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272