+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

Over de streep in de zorg

Werken aan open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. 

Workshop

Over de streep in de zorg

Over de streep in de zorg is een inspirerende workshop speciaal voor zorgteams die willen werken aan bewustwording, verandering en groei. Het is verreweg de meest krachtige manier om  collega’s écht te leren kennen, maar ook verbinding en vertrouwen te creëren binnen jouw team.

Wat gaan we doen

Het programma kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. We gaan van start met uitleg en werkvorm over ‘team context’. Met team context bedoelen we de inhoudelijke ruimte waarbinnen teams met elkaar samenwerken, bewegen en ontwikkelen.

Ook gaan de deelnemers groepsgewijze delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert zodat zij elkaar beter leren kennen en daarmee verbinding creëren. Natuurlijk doen we ook de ‘over de streep’ werkvorm waarbij de deelnemers inzicht krijgen in elkaars belevingswereld, maar ook welke verschillen en overeenkomsten er bestaan. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen.

Resultaat

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

Thema’s

Elke organisatie kent haar eigen thema’s. Daarom doen we vooraf een intake en bespreken we welke er thema’s spelen zodat de workshop perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team én medewerkers.

Voor wie

Speciaal voor zorg organisaties op zoek naar verbinding, prettige samenwerking en vertrouwen binnen teams.
Geschikt voor groepen van
15 tot 50 personen.

Duur workshop

– Workshop (3,5 uur)
– Programma (1 dag)
– Maatwerk mogelijk

Meer Info

Voor meer informatie
bel
06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Klantervaring

Het was een erg geslaagde en leerzame training. Jeanette is een fijne en prettige trainster! Bedankt.
Linda van den Bogaert

Senior Adviseur

We hebben de training als erg leuk en zeer leerzaam ervaren. Heldere uitleg en inzichten. Erg nuttig voor de samenwerking met elkaar.

Katie Labega

Coördinator

Een mooie bijzondere dag! Het is gelukt om in korte tijd vertrouwen in de groep te krijgen. Daardoor was het vanaf vroeg al een goede sfeer.

Susan van den Enden

Kernfunctionaris Kinderbescherming

 

Over de streep in de zorg is voor Speciaal voor zorg organisaties die willen werken aan verbinding, prettige samenwerking en vertrouwen binnen teams. – samenwerking – verbinding – verdieping.

Workshop Over de streep in de zorg in de provincies

Wij verzorgen de workshop Over de streep in de zorg in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Workshop Over de streep in de zorg in de steden

Wij verzorgen de workshop Over de streep in de zorg in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Teingemeenten – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

Over de streep werkvorm

We gebruiken werkvormen tijdens de teamtraining of workshop om te delen en te ontdekken waar iedereen staat. Zo biedt het deelnemers enerzijds ruimte om bewust te worden van hun eigen waarheid, maar ook om te ontdekken dat zij niet de enige zijn. De werkvorm gaat over thema’s die spelen binnen een team of organisatie, maar kan ook als middel om bewustwording te creëren.