Over de streep in de zorg

Over de streep in de zorg is een inspirerend teambuilding programma voor zorgorganisaties die een stap willen maken in bewustwording, verandering en groei. Het is verreweg de meest krachtige manier om in korte tijd uw collega’s écht te leren kennen, maar ook verbinding en vertrouwen te creëren binnen uw organisatie. Over de streep in de zorg gaat over open en eerlijk zijn, verantwoordelijkheid, communicatie en erkenning. Soms kan het ook confronterend zijn, maar in alle gevallen verbindend.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over de workshop gaan we samen aan de slag. Het programma kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Deelnemers gaan groepsgewijze delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert zodat zij elkaar beter leren kennen en daarmee verbinding creëren. Een belangrijk onderdeel is de ‘over de streep’ oefening waarbij de deelnemers inzicht krijgen in hun eigen belevingswereld en die van hun collega’s. Aan het eind van het programma gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen. 

Resultaat

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

Voor wie

Over de streep in de zorg is voor teams en organisaties die willen werken aan verbinding, vertrouwen en prettige samenwerking binnen hun team(s). Het programma is geschikt voor groepen van 20 tot 100 personen. Het is aan te raden om de training op een externe locatie plaats te laten vinden.

Thema’s

Elke organisatie kent haar eigen thema’s. Om die reden bespreken we vooraf welke thema’s belangrijk zijn zodat het programma perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team én medewerkers.

Duur

Afhankelijk van uw doelstelling bestaan er twee programma’s
- Workshop (3,5 uur)
- Dag programma (6 uur)

Voordelen

Groepsdynamiek geeft positieve energie
Maatwerk rond speciale thema’s
Positieve boost, nieuwe visie en inspiratie
Korte interventie, maximaal resultaat

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel   06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Advies

Wilt u advies over welk programma past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact
heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Inzetbaar

Het over de streep in bedrijf programma is inzetbaar als krachtig teamvorming programma, maar ook als teambuilding workshop ter verbetering van onderlinge samenwerking.

Wat onze klanten vertellen

Een teambuilding workshop met veel diepgang waarbij iedereen zich openstelde. Het gaf een vertrouwd gevoel. Zeker een aanrader.
Rafaella van Kallen
Teamleider
Fijne workshop met veel leerzame momenten. We hebben veel over elkaar geleerd, snappen nu beter de keuzes die een ander maakt en zijn nog nooit zo verbonden geweest. Dit nemen we zeker mee voor in de toekomst!
Fanny Donders
Zorg medewerker wonen kinder- en jongerenlocatie SEIN
Wat een positieve ervaring was het. Een ervaring wat tot nadenken aanzette en bewustwording creëerde. Het was een start voor het aangaan van verbinding met elkaar maar ook kijken naar je zelf en de ander in het team. Bedankt daarvoor!
Miriam Krediet
Teamleider ambulante ondersteuning
Een mooie bijzondere dag! Het is gelukt om in korte tijd vertrouwen in de groep te krijgen. Daardoor was het vanaf vroeg al een goede sfeer.
Susan van den Enden
Kernfunctionaris at Raad voor de Kinderbescherming
Een zeer interactieve training waar ruimte was om jezelf te zijn, maar ook om meer bewust te worden van wat mijn aandeel is binnen het team. Mooi om elkaar open en emotioneel te zien tijdens de over de streep en de erkenning oefening. De training is een aanzet om samen met het team verder te groeien. Bedankt daarvoor.
Piet van der Made
Zorg medewerker Stichting Ons tweede huis
Zinvolle dag. De trainer was zeer professioneel, goed voorbereid en had zich goed op de materie verdiept. Bedankt!
Aida Blok
Medewerker Adviesteam at Raad voor de Kinderbescherming
Prettige workshop. Het team werd hier sterker door. Zeker de laatste twee oefeningen waren voor mij waardevol. Bedankt!
Lois Tiebie
Persoonlijk begeleider bij Sein

Teamtraining Over de streep in de zorg is een Amerikaans concept zoals Challenge Day wat speciaal ontwikkeld is voor zorg instellingen. Over de streep in de zorg gaat over - cultuur verandering - reorganisatie – samenwerking – teambuilding – vertrouwen – veiligheid – collegialiteit – openheid – verbinding – inspiratie – verdieping.

Over de streep in de zorg in de provincies

Wij verzorgen Over de streep in de zorg training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Over de streep in de zorg in de Steden

Wij verzorgen Over de streep in de zorg training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.