Over de streep in bedrijf

Over de streep in bedrijf is een inspirerend teambuilding programma voor teams en organisaties die een stap willen maken in bewustwording, verandering en groei. Het is verreweg de meest krachtige manier om in korte tijd uw collega’s echt te leren kennen, maar ook verbinding en vertrouwen te creëren binnen uw organisatie. Over de streep in bedrijf gaat over open en eerlijk zijn, verantwoordelijkheid, communicatie en erkenning.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over de workshop gaan we samen aan de slag. Het programma kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Deelnemers gaan groepsgewijze delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert zodat zij elkaar beter leren kennen en daarmee verbinding creëren. Een belangrijk onderdeel is de ‘over de streep’ oefening waarbij de deelnemers inzicht krijgen in hun eigen belevingswereld en die van hun collega’s. Aan het eind van het programma gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen. 

Resultaat

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

Voor wie

Over de streep in bedrijf is voor organisaties die willen werken aan verbinding, vertrouwen en prettige samenwerking binnen hun teams. Het programma is geschikt voor groepen van 15 tot 100 personen. Het is aan te raden om het programma op een externe locatie plaats te laten vinden.

Thema’s

Elke organisatie kent haar eigen thema’s. Om die reden bespreken we vooraf welke thema’s belangrijk zijn zodat het programma perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team en medewerkers.

Duur

Afhankelijk van uw doelstelling bestaan er twee programma’s

- Workshop (3,5 uur)
- Dag programma (6 uur)

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel   06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Advies

Wilt u advies over welk programma past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact

  heermevrouw

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Inzetbaar

  Het over de streep in bedrijf programma is inzetbaar als krachtig teamvorming programma, maar ook als teambuilding workshop ter verbetering van onderlinge samenwerking.

  Cornona-Proof

  Deze workshop is Corona-proof. Meer info [..]

  Klantervaringen

  Fijne workshop met veel leerzame momenten. We hebben veel over elkaar geleerd, snappen nu beter de keuzes die een ander maakt en zijn nog nooit zo verbonden geweest. Dit nemen we zeker mee voor in de toekomst!

  Fanny Donders
  Medewerker wonen kinder- en jongerenlocatie SEIN

  Wat een positieve ervaring was het. Een ervaring wat tot nadenken aanzette en bewustwording creëerde. Het was een start voor het aangaan van verbinding met elkaar maar ook kijken naar je zelf en de ander in het team. Bedankt daarvoor!

  Miriam Krediet
  Teamleider ambulante ondersteuning
  Wat een mooie ervaring was het, vooral de onderdelen waarbij we écht met elkaar in gesprek kwamen. Aanrader!
  Jouke de Jong
  Head of the Dutch National Mounted Police

  Fijn gevoel te hebben gekregen meer deelgenoot te zijn met elkaar in het team.

  Jose Neefjes
  Freelance loopbaanprofessional José Neefjes RL bij Een coach cadeau

  Zeer professioneel, goed voorbereid, zicht op de materie, verdiepend. Bedankt!

  Aida Blok
  Medewerker Adviesteam at Raad voor de Kinderbescherming

  Het was een inspirerende workshop die zowel bijdroeg aan de teamvorming als zicht gaf op de persoonlijke ontwikkeling. De trainer deed dit op zeer deskundige wijze.

  Richard Steinfort
  Hoofd Afdeling Begeleiding, Onderwijs en Kwaliteit at STC-Group

  Challenge day voor bedrijven

  Teamtraining Over de streep in bedrijf is een volgens Amerikaans concept zoals Challenge Day, wat speciaal ontwikkeld is voor bedrijven. Over de streep in bedrijf gaat over - cultuur verandering - reorganisatie – samenwerking – teambuilding – vertrouwen – veiligheid – collegialiteit – openheid – verbinding – inspiratie – verdieping.

  Over de streep werkvorm

  We gebruiken de 'Over de streep' werkvorm tijdens de teamtraining of workshop omdat het een veilige manier is om te delen en te ontdekken waar iedereen staat. De werk vorm biedt deelnemers enerzijds ruimte om bewust te worden van hun eigen waarheid, maar ook om te ontdekken dat zij niet de enige zijn. De over de streep werkvorm gaat over thema's die spelen binnen een team of organisatie, maar kan ook tijdens een leiderschap training ingezet worden als middel om bewustwording te creëren.

  Over de streep in bedrijf in de provincies

  Wij verzorgen Over de streep in bedrijf training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland - Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

  Over de streep in bedrijf de Steden

  Wij verzorgen Over de streep in bedrijf training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.