+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

Over de streep in bedrijf

Inspirerende teambuilding workshop voor teams.

Over de streep in bedrijf

Inspirerende teambuilding workshop voor teams.

Over de streep in bedrijf

Inspirerende teambuilding workshop voor teams.

OVER DE STREEP IN BEDRIJF workshop

Over de streep in bedrijf is een inspirerende workshop voor teams die streven naar bewustwording, verandering en groei. Het programma biedt een krachtige methode om uw collega’s écht te leren kennen, verbinding en vertrouwen te creëren binnen jouw team.

wat gaan we doen

Het programma kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. We gaan van start met uitleg en werkvorm over ‘team context’. Daarmee bedoelen we de inhoudelijke ruimte waarbinnen teams met elkaar samenwerken, bewegen en ontwikkelen.

Deelnemers gaan groepsgewijs delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert zodat zij elkaar beter leren kennen en verbinding creëren. We doen de ‘over de streep’ werkvorm waarbij de deelnemers inzicht krijgen in elkaars belevingswereld, maar ook welke verschillen en overeenkomsten er bestaan. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen. 

Thema’s

Iedere organisatie kent haar eigen thema’s. Om die reden bespreken we vooraf welke thema’s belangrijk zijn, zodat het programma perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team én medewerkers.

Resultaat

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

Voor wie

Voor teams die willen werken aan verbinding, vertrouwen en prettige samenwerking.
Geschikt voor groepen van
10 tot 120 personen.

Duur workshop

Workshop (3,5 uur)
Programma (1 dag)
Maatwerk mogelijk

Meer Info

Voor meer informatie
bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Klantervaring

Een mooie bijzondere dag! Het is gelukt om in korte tijd vertrouwen in de groep te krijgen. Daardoor was het vanaf vroeg al een goede sfeer.

Susan van den Enden

Kernfunctionaris Kinderbescherming

Het was een fijne teambuilding en iedereen heeft het goed ontvangen. We gaan ermee verder en weet zeker dat het een goede start is voor meer vertrouwen en respect in elkaar. Bedankt!

Nicole Sinjorgo

Het was een erg geslaagde en leerzame workshop. Jeanette is een fijne en prettige trainster! Bedankt.
Linda van den Bogaert

Senior Adviseur

We hebben de training als erg leuk en zeer leerzaam ervaren. Heldere uitleg en inzichten. Erg nuttig voor de samenwerking met elkaar.

Katie Labega

Coördinator

Workshop Over de streep in bedrijf is voor teams die willen werken aan verbeterde samenwerking, onderling vertrouwen en effectieve communicatie. – samenwerking – verbinding – verdieping.

Workshop Over de streep in bedrijf in de provincies

Wij verzorgen de workshop Over de streep in bedrijf in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Workshop Over de streep in bedrijf in de steden

Wij verzorgen de workshop Over de streep in bedrijf in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Teingemeenten – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

Bel direct