+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

OVER DE STREEP IN BEDRIJF

Over de streep in bedrijf is een inspirerend teamvorming programma voor teams en organisaties die een stap willen maken in bewustwording, verandering en groei.

Het is verreweg de meest krachtige manier om in korte tijd uw collega’s echt te leren kennen, maar ook verbinding en vertrouwen te creëren binnen uw organisatie. Over de streep in bedrijf gaat over open en eerlijk zijn, verantwoordelijkheid, communicatie en erkenning.

Teamtraining Over de streep

Programma 

OVER DE STREEP IN BEDRIJF

Wat Gaan we Doen

Na een korte introductie gaan we van start. Het programma kent een prettige afwisseling van actieve oefeningen afgewisseld met momenten om te delen, te reflecteren en te leren. Deelnemers gaan groepsgewijze delen over wat hen beweegt, inspireert en motiveert zodat zij elkaar beter leren kennen en daarmee verbinding creëren.

Een belangrijk onderdeel is de ‘over de streep’ oefening waarbij de deelnemers inzicht krijgen in hun eigen belevingswereld en die van hun collega’s. Aan het eind van het programma gaan de deelnemers elkaar op een ludieke wijze erkennen. 

Thema's

Iedere organisatie kent haar eigen thema’s. Om die reden bespreken we vooraf welke thema’s belangrijk zijn zodat het programma perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie, team én medewerkers.

Resultaat

Een verbonden team wat staat voor open communicatie, onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Waar iedereen gezien en erkend wordt.

Voor wie

  • Voor teams en organisaties die willen werken aan meer verbinding, vertrouwen en prettige samenwerking.
  • Geschikt voor groepen van
    15 tot 100 personen.

Duur programma

    • Workshop (3,5 uur)
    • Programma (1 dag)

Meer Info

Voor meer informatie
bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Over De Streep Werkvorm

We gebruiken werkvormen tijdens de teamtraining of workshop om op een veilige manier om te delen en te ontdekken waar iedereen staat. Dit biedt deelnemers enerzijds ruimte om bewust te worden van hun eigen waarheid, maar ook om te ontdekken dat zij niet de enige zijn. De over de streep gaat over thema’s die spelen binnen een team of organisatie, maar kan ook tijdens een leiderschap training ingezet worden als middel om bewustwording te creëren.

Over De Streep In Bedrijf In De Provinvies

Wij verzorgen Over de streep in bedrijf training in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Over De Streep In Bedrijf In De STEDEN

Wij verzorgen Over de streep in bedrijf training in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.

contact

Email: info@matrixevents.nl

Tel: +31 (0)623283272