Onze visie

Wij geloven dat het succes van een organisatie afhankelijk is van goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Wij ondersteunen organisaties in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van hun medewerkers. Dit doen we door middel van krachtige programma's die perfect aansluiten bij de behoefte van uw mens en organisatie.

Hoe werken wij

Duurzame ontwikkeling gaat niet over een nacht ijs. Om die reden heeft Matrix Academy speciale programma's die, gedurende een vastgestelde periode, uw mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. We doen dit met groepen, ook wel 'circles' genoemd. Deze circles zijn een doorsnee van uw organisatie en bestaan uit 10 tot 14 personen.

It start's with why

" Samenwerking met ons betekent, dat we samen uw doelstelling bespreken. Wij een plan van aanpak schrijven, alsook een bijpassend programma wat aansluit bij de behoeften van uw organisatie. We vormen circles en gaan met uw mensen van start. "

Communicatie vaardigheden

Hoe communiceer ik en hoe komt dat op anderen over? Wat maakt dat de een zich zo helder kan verwoorden terwijl de ander moeite heeft om zich te uiten. Communicatie draait niet alleen om vaardigheden, het is veel meer dan dat. Mensen die effectief communiceren doen dat omdat zij een hoge mate van zelfbewust zijn hebben. Zij hebben een helder doel en communiceren in lijn met wat zij willen bereiken.

Persoonlijke effectiviteit

Hoe zorg jij ervoor dat jouw kwaliteiten alle ruimte krijgen? Hoe haal jij het beste uit jezelf? We kennen allemaal die belemmerende gedachten die maken dat we twijfelen over ons zelf en over ons eigen kunnen. Tijd om af te rekenen met de ‘handrem’ in jouw leven en leer vol gas te geven in lijn met jouw kwaliteiten. Durft volledig aanwezig te zijn zonder jezelf te verliezen en maak keuzes die bijdrage aan voldoening in jouw leven.

Samenwerken in teamverband

Hoe werken wij samen? Een team wat functioneert en doelen behaalt wil niet meteen zeggen dat het effectief is. Samenwerken is essentieel binnen een team. Maar wat als niet alle teamleden werken volgens de zelfde spelregels? Waarbij de één hard aan ‘de kar’ trekt terwijl anderen achterover leunen en zich geen eigenaar voelen van het teamresultaat. Dan is het tijd om de koppen bijeen te steken en samenwerking opnieuw te formuleren.

Contact

Wilt u meer informatie, gebruik een van de button of bel ons via 06 232 83 272

Contact

heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Ervaringen

Wat onze klanten vertellen over ons?

Het was een inspirerende training die zowel bijdroeg aan de teamvorming als zicht gaf op de persoonlijke ontwikkeling. De trainer deed dit op zeer deskundige wijze.
Richard Steinfort
Hoofd Afdeling Begeleiding, Onderwijs en Kwaliteit at STC-Group
Een zeer interactieve training waar veel ruimte was om jezelf te zijn, maar ook om meer bewust te worden van wat mijn aandeel is binnen het team. Mooi om elkaar open te zien tijdens de erkenning oefening. De training is een aanzet geweest om samen met het team verder te groeien. Bedankt daarvoor.
Piet van der Made
Zorg medewerker Stichting Ons tweede huis
Wat een positieve ervaring was het. Een ervaring wat tot nadenken aanzette en bewustwording creëerde. Het was een start voor het aangaan van verbinding met elkaar maar ook kijken naar je zelf en de ander in het team. Bedankt daarvoor!
Miriam Krediet
Teamleider ambulante ondersteuning
Fijne training met veel leerzame momenten. We hebben veel over elkaar geleerd, begrijpen elkaar veel beter, waarom een ander zijn keuzes maakt en we zijn nog nooit zo verbonden geweest. Dit nemen we zeker mee voor in de toekomst!
Fanny Donders
Zorg medewerker wonen kinder- en jongerenlocatie SEIN