Onze visie

Wij geloven dat het succes van een organisatie afhankelijk is van goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Wij ondersteunen organisaties in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van hun medewerkers. Dit doen we door middel van krachtige programma's die perfect aansluiten bij de behoefte van uw mens en organisatie.

Hoe werken wij

Duurzame ontwikkeling gaat niet over een nacht ijs. Om die reden heeft Matrix Academy speciale programma's die, gedurende een vastgestelde periode, uw mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. We doen dit met groepen, ook wel 'circles' genoemd. Deze circles zijn een doorsnee van uw organisatie en bestaan uit 10 tot 14 personen.

It start's with why

" Samenwerking met ons betekent, dat we samen uw doelstelling bespreken. Wij een plan van aanpak schrijven, alsook een bijpassend programma wat aansluit bij de behoeften van uw organisatie. We vormen circles en gaan met uw mensen van start. "

Communicatie vaardigheden

Hoe communiceer ik en hoe komt dat op anderen over? Wat maakt dat de een zich zo helder kan verwoorden terwijl de ander moeite heeft om zich te uiten. Communicatie draait niet alleen om vaardigheden, het is veel meer dan dat. Mensen die effectief communiceren doen dat omdat zij een hoge mate van zelfbewust zijn hebben. Zij hebben een helder doel en communiceren in lijn met wat zij willen bereiken.

Persoonlijke effectiviteit

Hoe zorg jij ervoor dat jouw kwaliteiten alle ruimte krijgen? Hoe haal jij het beste uit jezelf? We kennen allemaal die belemmerende gedachten die maken dat we twijfelen over ons zelf en over ons eigen kunnen. Tijd om af te rekenen met de ‘handrem’ in jouw leven en leer vol gas te geven in lijn met jouw kwaliteiten. Durft volledig aanwezig te zijn zonder jezelf te verliezen en maak keuzes die bijdrage aan voldoening in jouw leven.

Samenwerken in teamverband

Hoe werken wij samen? Een team wat functioneert en doelen behaalt wil niet meteen zeggen dat het effectief is. Samenwerken is essentieel binnen een team. Maar wat als niet alle teamleden werken volgens de zelfde spelregels? Waarbij de één hard aan ‘de kar’ trekt terwijl anderen achterover leunen en zich geen eigenaar voelen van het teamresultaat. Dan is het tijd om de koppen bijeen te steken en samenwerking opnieuw te formuleren.

Contact

Wilt u meer informatie, gebruik een van de button of bel ons via 06 232 83 272

Contact

  heermevrouw

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht