+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]
Duurzame ontwikkeling gaat niet over een nacht ijs. Om die reden heeft Matrix Academy speciale programma’s die uw mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. We doen dit met kleine groepen, ook wel ‘circles’ genoemd.

De Circle – een uniek concept van onschatbare waarde!

De Matrix Academy programma’s hebben als kenmerk dat wij uw mensen trainen binnen beperkte groepen. We noemen deze groepen circles. Circles bestaan uit maximaal 10 tot 14 personen. Het voordeel hiervan is dat uw mensen in een veilige context trainen en genoeg persoonlijke aandacht krijgen waar dat nodig blijkt. Natuurlijk kan een circle uit een team bestaan, maar het ook uit een doorsnee van uw organisatie. Op die manier creëren we naast individuele ontwikkeling ook een grote mate van verbondenheid binnen uw organisatie.

Winst voor iedereen

Deelname aan een circle biedt op de eerste plaats voordelen voor de medewerker zelf, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van anderen circle leden. En daarmee aan iedereen met wie zij op het werk contact hebben. Op die manier zullen de circles als een olievlek binnen uw organisatie werken.

Praktijk voorbeeld

Tijdens een traject binnen een zorginstantie hebben we gedurende een jaar met 90 medewerkers gewerkt. Doelstelling was om een stap te maken in professionalisering binnen de organisatie. Wat concreet wil zeggen de medewerkers bewust te maken van hun talenten, mogelijkheden en eigen verantwoordelijkheid.

Na het vormen van circles kregen alle medewerkers gerichte trainingen die een grote cultuurverandering te weeg bracht. Na de eerste sessies waren medewerkers zo enthousiast dat zij anderen vertelde over de trainingen. Daarmee werd er als een lopend vuurtje draagvlak gecreëerd om samen te veranderen. Natuurlijk gaat verandering niet over één nacht ijs, maar fundering ervoor was gelegd.

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe circles voor uw organisatie werken?  Neem contact op via 06 232 83 272 of stuur een e-mail aan info@matrixevents.nl


volg ons op facebook


Volg Iric op Linkedin


Bekijk ons op Youtube