+31 (0)623283272 info@matrixevents.nl

De Haka workshop is sinds jaren de meest gevraagde teambuilding workshop binnen het bedrijfsleven. Niet zo gek natuurlijk want de workshop biedt de deelnemers de kans om buiten hun comfortzone, expressief te zijn, samen te werken als team en natuurlijk veel plezier te ervaren. De ingrediënten voor een geslaagde teambuilding sessie zou je zeggen. Maar wat u nog niet wist is dat de Haka ook bijzonder geschikt is voor middelbare scholieren.  

De Haka voor scholieren – een uniek concept van onschatbare waarde!

Wanneer scholieren hun talenten een boost willen geven, beter om leren gaan met uitdagingen en gemotiveerder in het leven willen staan dan kan een Haka workshop daar een grote bijdrage aan leveren. De scholieren vinden zelf expressie vaak een uitdaging. Vragen als, wat zullen anderen van mij vinden of sta ik niet voor paal komen vaak voor bij scholieren. Helemaal als zij buiten hun comfortzone actief zijn. Jezelf laten zien in een prikkelende omgeving met medestudenten is voor sommige deelnemers een grote uitdaging.  Maar wat als zij contact maken met hun innerlijke kracht? Leiderschap inzetten om te staan voor een idee of zienswijze en anderen te motiveren hierin mee te gaan? Dan ontstaat er iets magisch.

Haka op middelbare scholen

Tijdens de Haka workshop worden scholieren gemotiveerd om zich zelf te tonen in hun eigen grootsheid. We sturen aan op persoonlijk leiderschap waarbij we deelnemers inspireren om de leiding te nemen over een groep of team. Juist dat maakt de Haka workshop zo krachtig. Bij het Landstede MBO in Harderwijk hebben de studenten dit al mogen ervaren. De Haka workshop wordt daar gericht ingezet tijden het BrainBoost programma.

Wat is BrainBoost

Het BrainBoost programma is speciaal bedoeld voor middelbare school studenten. Aan de hand van kleine opdrachten en uiteindelijk een grote opdracht die gekoppeld is aan een echte opdrachtgever, leren zij samen met studenten van verschillende opleidingen op een andere, nieuwe manier leren. Daarbij wordt uitgegaan van de Growth Mindset: het idee dat iedereen met de juiste begeleiding en overtuiging in staat is om zijn capaciteiten te vergroten.

De coaches binnen het programma begeleiden op zo’n manier, dat de deelnemers anders leren nadenken. Zij beantwoorden geen vragen, maar stellen ze juist. Ook leren zij dat niet alleen het doel belangrijk is, maar vooral ook de manier waarop een doel bereikt wordt. Sleutelwoorden tijdens het BrainBoost programma zijn: ondernemend leren, internationalisering én persoonlijke effectiviteit.

Meer informatie

Wij ondersteunen scholen met projecten die te maken hebben persoonlijke effectiviteit van studenten. Wilt u weten hoe?  Neem contact op via 06 232 83 272 of stuur een e-mail aan info@matrixevents.nl

Relevante programma’s:

Haka workshop