Maori style teambuilding workshop

Maori style teambuilding workshop is een krachtige workshop waar de trainer uw mensen meeneemt op onderzoek naar fundamentele vraagstukken over succesvol samenwerken. Wat maakt dat een relatief klein rugbyland als Nieuw Zeeland met hun nationale All Blacks  rugbyteam zo succesvol is. En wat maakt dat zij als enige rugby-natie drie keer wereldkampioen werden? Maar ook welke kenmerken van dit topteam spelen een rol bij hun succes en wat kunnen wij hiervan leren binnen Nederlandse organisaties.

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en grootbeeld vertoning over het All Blacks rugby team vertelt de trainer meer over de succes factoren van het All Blacks rugby team. Daarna gaan de deelnemers aan de slag en spelen een teambuilding game waarbij samenwerking essentieel is en waar zij ontdekken hoe zij door samenwerking succesvol kunnen zijn. We ronden we workshop af met een energieke Haka workshop waar de deelnemers groepsgewijs de Haka gaan neerzetten.  Kortom een energiek en inspirerend programma vol passie, emotie en leermomenten met een hoog fun gehalte!

Thema's

Thema's die de revue passeren zijn, Gedrevenheid, Iconische status, Klein ego, Focus op ons en
Ben groter dan je verlies. Meer over de thema's >> Meer over thema's

Gedrevenheid

Achieve our goal or die trying to” Zelfs het beste zijn is niet goed genoeg. Continu streven naar perfectie en het dan beter willen doen zijn hun kernprincipes.

Iconische status

Het team start elke wedstrijd met de beroemde ceremoniële ‘Ká Maté Haka dans’ als uiting van passie, kracht en identiteit. Door de jaren heen hebben zij met deze traditie een iconische status verkregen. De teamleden zijn een onderdeel van een succesvolle groep en ervaren het als een grote eer.

Klein ego

De teamleden ervaren een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het gezamenlijke resultaat. Naast ambitieus zijn ze ook dienstbaar en bescheiden. Er bestaan geen individuen met absolute macht. Leiderschap wordt bepaald door kwaliteit van het spel en de individuele bijdrage aan het team. Zo verdienen de beste leden hun plek. Zo hebben zowel ervaren spelers als jonge honden een even grote kans om in hun leiderschap te stappen. Belangrijk hierbij is dat de leiders hun positie ontvangen van het gehele team.

Focus ligt op ons

Nog een belangrijk kenmerk is dat the All Blacks nooit bezig zijn met het verslaan van hun concurrentie. Hun primaire focus ligt bij het continu verbeteren van hun eigen kwaliteiten als team. Ze zijn zich er bewust van dat elk resultaat altijd beter kan. Immers, winst vandaag is geen garantie voor de volgende match.

Ben groter dan je verlies

Nooit opgeven na een aantal slechte resultaten is ook een belangrijk kenmerk voor het All BLacks team. Het maken van fouten blijft ondergeschikt aan groei, ontwikkeling en innovatie. Fouten mogen gemaakt worden zolang je er maar van leert. Het team kende ook mindere tijden maar trainden net zo lang tot ze weer op topniveau opereerden. Resultaat: drie keer wereld kampioen rugby!

Resultaat

Een succesvol en betrokken team wat staat voor een gezamenlijke waarden en doelstelling.

Duur workshop

60-90 minuten

Voor wie

De Maori Style teambuilding workshop is voor teams en organisaties die streven naar succesvol  en gemotiveerd samenwerken. We verzorgen de workshops voor groepen vanaf 20 tot 350 personen op elke locatie in Nederland en België.

Voordelen workshop

De groepsdynamiek geeft positieve energie
Teambuilding, samenwerking en verbinding
Op elke locatie in Nederland en België
Korte workshop, maximaal resultaat

Meer info

Wilt u meer informatie? Bel 06 232 83 272
Of klik op de offerte button.

Offerte aanvragen

Advies

Wilt u advies over welke workshop past bij uw doelstelling of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact

heermevrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Onderwerp

Bericht

Inzetbaar

De Maori Style Teambuilding Workshop is inzetbaar als teambuilding activiteit – bedrijfsuitje – thema event – vergaderbreak – offside – team-meeting. Ideaal voor teams en organisaties die op zoek zijn naar een ludieke, verbindende energizer of teambuilding workshop.

Maori Style Teambuilding Workshop in de provincies

Wij verzorgen de De Maori Style Teambuilding workshop in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland.

Maori Style Teambuilding Workshop in de steden

Wij verzorgen de De Maori Style Teambuilding workshop in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Wassenaar - Delft - Wateringen - Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Oosterhout - Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch -'s-Hertogenbosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Maastricht - Brunssum - Roermond - Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout en vele andere steden.