Brainstorm sessie

De kracht van een brainstorm sessie zit hem in de samenwerking en creativiteit waarbij teamleden in korte tijd komen met een oplossing voor specifieke vraagstukken. Maar dit kan natuurlijk ook zijn het bedenken van nieuwe ideeën, producten, diensten en vele andere vraagstukken die leven binnen een organisatie.

Door gebruik te maken van de creativiteit van uw mensen kunnen er spontaan nieuwe ideeën ontstaan die van grote waarde kunnen zijn voor uw organisatie. U vraagt immers van uw mensen om hun eigen organisatie en cultuur, vanuit hun visie onder de loep te nemen. En daar hangt voor een groot deel het innovatieve succes van af. Meer info over Brainstormen [...]

Wat gaan we doen

Na een korte introductie en uitleg over de brainstom sessie door de facilitator gaan de deelnemers gezamenlijk aan de slag. Het sessie is tijdsgebonden en bevat vraagstukken waarbij creativiteit en samenwerking essentieel is. Om die creativiteit tot uiting te brengen zijn er genoeg materialen aanwezig om ideeën vorm te geven. Daarnaast is er ruimte om te relaxen, eten en drinken of lekker te bewegen. Immers creativiteit komt voort uit een prettige afwisseling van actie, rust en ruimte.

De brainstorm sessie wordt afgerond met een korte presentatie en samenvatting van de nieuwe ideeën of concepten die zijn ontstaan. Ook zal de facilitator samen met de deelnemers komen met een plan van aanpak zodat de ontstane ideëen direct toegepast gaan worden binnen de organisatie. Kortom brainstormen is een inspirerend programma vol passie, creatie en innovatie, met een hoog fun gehalte.

Duur sessie

2,5-3 uur

Voor wie

Een brainstorm sessie is voor (MT) teams en organisaties die op een creatieve manier willen werken aan duurzame ontwikkeling. Het programma is geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen. Wij verzorgen de sessie op elke locatie in Nederland en België, zowel op externe locatie als in-company.

Meer info

Wilt u meer weten over onze aanpak? Bel ons gerust via 06 232 83 272 Of klik op de button.

Offerte aanvraag

Advies

Wilt u advies of meer weten over onze aanpak? Gebruik de contact button of bel 06 232 83 272

Contact

  heermevrouw

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Thema’s

  Organisatie verandering
  Zelfsturende teams opzetten
  Verbeteren van onderling samenwerking
  Benutten van individuele talenten
  Product of diesten ontwikkelen
  Nieuwe medewerkers binnenhalen
  Klantgericht werken

  Brainstorm sessie in de provincies

  Wij verzorgen Brainstorm sessies in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland.

  Brainstorm sessie in de Steden

  Wij verzorgen Brainstorm sessies in de steden: Utrecht – Houten – Maarssen – Nieuwegein – Amsterdam – Amstelveen – Hilversum – Almere – Lelystad – Hoofddorp – Rotterdam – Dordrecht – Capelle aan den IJssel – Spijkenisse – Barendrecht – Den Haag – Rijswijk – Zoetermeer – Leiden – Katwijk – Gouda – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Oss – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Maastricht – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Zutphen – Amersfoort – Alkmaar – Zwolle – Alphen aan den Rijn en vele andere steden.

  Inzetbaar

  Brainstorm sessie is inzetbaar bij tal van onderwerpen die gaan over organisatie structuur, zelfsturend werken, ontwikkeling van producten of diensten, veranderingen binnen teams en organisaties. Maar ook als interventie ter verbetering van onderlinge samenwerking.